Af Ritzau - 14/10-16 13:35

Esbjerg-træner angriber sine spillere efter fiaskoEsbjerg-træner angriber sine spillere efter fiasko

Esbjergs pokalexit mod B93 fra 2. division får klubbens cheftræner til at lange hårdt ud efter sine spillere.

storybild

Esbjerg-træner Colin Todd langer hårdt ud efter sine spillere efter pokalskuffelsen mod B93. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Esbjergs pokalnederlag torsdag til B93 virker som dråben, der har fået bægeret til at flyde over for Esbjergs cheftræner, Colin Todd.

- Det burde aldrig have været sket, men det skete. Vi fik, hvad vi fortjente, fordi det bare ikke var godt nok. Det var ikke acceptabelt. Jeg kan ikke beskytte spillerne længere, siger Colin Todd i et hidsigt angreb på sin spillertrup i BT.

Esbjerg tabte 0-1 til B93 og røg dermed ud af pokalturneringen, og i Alka Superligaen ligger Esbjerg sidst med syv point efter 12 kampe. Det er blot blevet til en enkelt sejr og syv nederlag i ligaen.

I interviewet med BT forklarer Colin Todd, at Esbjergs spillere accepterer ting i livet for let, og at det er på tide, at de ser på sig selv. Han mener, at holdet bliver ved med at blive slået tilbage.

Colin Todd siger, at han vil holde for sig selv, hvad han sagde til spillerne i omklædningsrummet efter nederlaget til B93.

- Men det gør ikke nok ondt på dem. Det gør mere ondt på mig end spillerne. Jeg har aldrig været så ødelagt, som jeg var i aftes (torsdag aften, red.), siger cheftræneren.

Direkte henvendt mod sine spillere konstaterer han:

- Men jeg tror ikke, det betyder det samme for spillerne.

Colin Todd forlod Randers FC tidligere på sæsonen, hvor han indgik en etårig aftale med Esbjerg.

Esbjergs næste kamp i Alka Superligaen er hjemme mod Lyngby 17. oktober.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx