Af Ritzau - 12/11-16 18:41; Opdateret: 12/11-16 22:03

Kevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligtKevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligt

Kevin Magnussen undrer sig igen over sin Formel 1-racer, som også i Brasilien ændrede sig over natten.

storybild

Renault'en drillede Kevin Magnussen i kvalifikationen til Brasiliens Formel 1 Grand Prix. (Billede: Scanpix)

Kevin Magnussen havde en frustrerende dag i sin Formel 1-racer, da han lørdag kørte kvalifikation til søndagens grandprix i Brasilien.

På Interlagos-banen i São Paulo satte danskeren blot 18.-bedste tid og oplevede igen et stort problem ved sin Renault. Nemlig at den tilsyneladende ændrer sig over natten.

- Bilen understyrede helt vildt, og det gjorde den overhovedet ikke i går (fredag). Der overstyrede den. Det er meget mærkeligt.

- Det er irriterende, at bilen ændrer sig, uden man ændrer setuppet på den. Det ville være rart, hvis man kunne finde et setup, som holder hele weekenden, siger Kevin Magnussen til TV3+.

Da alle kørerne havde sat deres første tid i kvalifikationen, var danskeren sidst af alle.

Han gjorde derfor endnu et forsøg på at klemme sig ind blandt de 16 hurtigste, som slap videre til anden kvalifikationsrunde.

Men også det kiksede, og Kevin Magnussen fik registreret den blot 18.-bedste tid.

I hans andet og sidste forsøg så det ellers godt ud i de første to sektorer, men i banens tredje sektor mistede han fart.

- Lige præcis i tredje sektor missede gearkassen et skift. Jeg ved ikke, hvor meget tid der gik tabt. Måske et par tiendedele, siger Kevin Magnussen om et lille problem, der stod i skyggen af et langt større.

- Om fredagen fungerer bilen, og man kan sætte den op om fredagen til at køre godt, og når man så kommer ud på banen lørdag, så kører bilen helt anderledes.

- Igen har balancen ændret sig fuldstændigt fra fredag til lørdag. Personligt tror jeg, at det har meget at gøre med, at de dele, vi har på bilen, ikke er nye. Det er reparerede dele, fordi Jolyon og jeg til sammen ødelagde tre chassier og gulve i Mexico, siger Kevin Magnussen til TV3+.

I fredagens sene træning sluttede han med 16.-bedste tid og dermed foran sin holdkammerat, Jolyon Palmer. Lørdag var rollerne byttet rundt.

Løbet i Brasilien søndag er Magnussens næstsidste for Renault. Fra næste sæson kører han for Haas.

I lørdagens kvalifikation sluttede de to Haas-racere som henholdsvis nummer syv og 12. Renault kvalificerede sig som nummer 16 og 18.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx