Af Ritzau - 07/03-17 01:39

Dansk mester brager ind i Viktor Axelsen i All EnglandDansk mester brager ind i Viktor Axelsen i All England

Anders Antonsen undgår kvalifikation til All England og møder Viktor Axelsen i første runde.

storybild

Anders Antonsen blev i februar dansk mester. Nu er han klar til All England. (arkiv) (Billede: Scanpix/Grzegorz Michalowski)

Den nykårede danske mester i badminton, Anders Antonsen, skal alligevel ikke igennem kvalifikation for at komme med i den prestigefyldte All England-turnering.

Arrangørerne har modtaget afbud, og det sender det danske stortalent direkte ind blandt de 32 spillere i hovedturneringen, der begynder onsdag.

Modstanderen i første runde er et særdeles velkendt ansigt i form af den tredjeseedede landsmand Viktor Axelsen, så der er lagt op til et dansk brag på førstedagen i Birmingham.

Det er blot en måned siden, 19-årige Anders Antonsen sikrede sig et meget overraskende dansk mesterskab ved at finalebesejre Jan Ø. Jørgensen.

Kampen mellem Antonsen og Axelsen er programsat til onsdag eftermiddag, og flere andre danske herresingler skal også på gulvet i løbet af onsdagen.

Andenseedede Jan Ø. Jørgensen møder Hsu Jen-Hao fra Taiwan, mens Hans-Kristian Vittinghus skal op imod Tanongsak Saensomboonsuk fra Thailand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx