Af Ritzau - 14/10-16 13:43

Rooney hænger på vippen før Liverpool-bragRooney hænger på vippen før Liverpool-brag

Efter at være sat af Englands landshold senest risikerer United-stjernen endnu en reservetjans mod Liverpool.

storybild

Wayne Rooney har haft en svær tid på det senest både på klub- og landshold. (Arkivfoto). (Billede: Reuters/Carl Recine)

José Mourinho står foran en af sine største beslutninger, når Manchester United mandag gæster Liverpool i Premier League.

Her skal United-manageren vurdere, om han fortsat skal holde 30-årige Wayne Rooney ude af holdet, eller om stjernespilleren skal starte inde mod rivalerne.

Flere eksperter mener, det er en nem beslutning, og at Wayne Rooney bør starte for United mod Liverpool.

- Folk i fodbold har så forbandet kort hukommelse. Han skal bare have selvtilliden tilbage og spille, som vi er vant til at se, hvor han scorer mål. Så vil alle hylde ham igen, siger klubbens tidligere angriber Dwight Yorke.

Den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann er enig.

- Det er et nemt spørgsmål. Han skal spille. Rooney er et stort aktiv for alle på banen og vigtigst, så har han en vindermentalitet, siger Dietmar Hamann ifølge avisen Metro.

Wayne Rooney blev bænket i Uniteds to seneste opgør i ligaen mod Leicester og Stoke. Her har United haft blandet succes. Leicester blev besejret 4-1, mens det blev 1-1 mod Stoke.

Wayne Rooney blev senest vraget til startopstillingen i Englands VM-kvalifikationskamp tirsdag ude mod Slovenien, som endte 0-0.

Liverpool har tabt de seneste fire ligaopgør mod United, men har før opgøret tre point mere i tabellen efter syv kampe. Liverpool har indtil nu hentet fem sejre, en uafgjort og et nederlag.

- Selv, når du er god, er du nødt til at blive bedre, for alle hold omkring dig bliver bedre. For at blive i ræset, så er udvikling altafgørende, siger Liverpools manager, Jürgen Klopp, i optakten til kampen.

Manchester United ligger efter syv kampe på sjettepladsen i ligaen med fem point op til topholdet Manchester City.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx