Af Ritzau - 28/09-16 19:09; Opdateret: 28/09-16 19:20

Brækket kindben tvinger Santander til pauseBrækket kindben tvinger Santander til pause

Federico Santander har brækket kindbenet og må melde fra til to landskampe for Paraguay. En operation venter.

storybild

FC København må undvære Federico Santander det næste stykke tid. Angriberen har brækket kindbenet. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

FC Københavns angriber Federico Santander har brækket kindbenet i forbindelse med, at han blev sparket i hovedet i tirsdagens opgør mod Club Brugge, oplyser Paraguays Fodboldforbund og FCK på deres respektive hjemmesider.

Ifølge Paraguays Fodboldforbund kræver bruddet en operation, som vil blive foretaget en af de kommende dage.

Det er endnu uvist, hvor længe Santander vil være ude af spillet, men i første omgang har han måttet melde fra til de kommende landskampe mod Colombia og Argentina i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

- Santander skal nu undersøges nærmere, før en præcis prognose for, hvor lang hans skadespause bliver, er klar, skriver FCK på sin hjemmeside.

Den farlige angriber blev sparket i hovedet i begyndelsen af anden halvleg mod Club Brugge i en situation, hvor FCK blev tilkendt et straffespark.

Mens Ludwig Augustinsson brændte straffesparket, spillede Santander efterfølgende videre trods skaden og kom endda på måltavlen i 4-0-sejren. Han stod for den tredje scoring i kampen.

Angriberen fra Paraguay har scoret tre mål i Alka Superligaen i indeværende sæson. Målet mod Club Brugge var hans første i årets Champions League-gruppespil.

Det var Santanders mål til 1-1 på udebane mod Apoel i kvalifikationen, som skaffede FCK adgang til det lukrative europæiske gruppespil.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Superliga-boss måtte fyre sin ven:...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx