Danske sportsstjerner om TrumpDanske sportsstjerner om Trump

Donald Trumps overraskende valgsejr i USA er ikke ubemærket hen hos de danske sportsstjerner. De har reageret med alt fra gru og frygt til sjov. Se de bedste tweets her:

storybild

Danmark tager imod Montenegro i Parken i VM kvalifikationen d. 11 oktober 2016. Montenegro vandt kampen 1-0. Skuffet Mathias Zanka Jørgensen. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix 2016) (Billede: Ólafur Steinar Gestsson)

Selv om det amerikanske præsidentvalg fandt sted midt om natten dansk tid og nærmest halvvejs rundt om jorden, så har Donald Trumps valgsejr givet masser af reaktioner i Danmark. Også blandt danske sportsfolk.

FC Københavns og landsholdets forsvarer Mathias 'Zanka' Jørgensen lægger ikke skjul på, at han havde håbet på et andet resultat.


Det kan man vist også godt sige om Anders Lindegaard, den tidligere danske landsholdsmålmand, der i dag er på kontrakt i Preston North End i den næstbedste engelske række:Caroline Wozniacki er i den mere politisk korrekte ende, hvor hun hverken stiller sig på den ene eller anden side. Men alligevel:


Rene Holten Poulsen, den danske OL-roer, gør noget han har prøvet før: Kigger fire år længere frem, når resultatet ikke går hans vej.


Jores Okore kigger også ud i fremtiden med længsel.Golfspilleren Thomas Bjørn er vist hverken for eller imod - men overrasket er han alligevel:


Simon Makienok havde vist heller ikke set den komme:


Francis Dickoh tweeter, at valget af Trump er et resultat af, at befolkningen har sat der kryds i protest:


Og så er der Tommy Bechmann fra Sønderjyske i Superligaen, som ikke ved, hvilket ben han skal stå på. Skal han grine eller græde?


Og det får håndboldlandsholdets Morten Olsen så lov til at svare på:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx