06/07-17 12:07; Opdateret: 06/07-17 14:25

Britiske medier: Lukaku er på vej til Manchester UnitedBritiske medier: Lukaku er på vej til Manchester United

Manchester. En af sommerens helt store transfers kan nu være under opsejling.

storybild

Flere britiske medier oplyser således, at Manchester United har fået accepteret et bud på Evertons belgiske stjerneangriber, Romelu Lukaku.

Ifølge BBC, Sky Sports og en række andre britiske medier skulle prisen ligge på omkring 75 millioner engelske pund - svarende til 635 millioner kroner.

Sky Sports skriver samtidig, at Manchester United dermed ikke længere er interesseret i Real Madrids angriber Álvaro Morata.

Lukaku har været en af de farligste angribere i den engelske Premier League de seneste sæsoner. Sidste sæson blev det til 25 mål i 37 ligakampe.

Skulle handlen blive en realitet, betyder det samtidig, at Lukaku igen skal spille under ledelse af den portugisiske manager José Mourinho. Det var også tilfældet i sæsonen 2013/2014, hvor de begge var i Chelsea.

Dengang var samarbejdet dog ikke nogen stor succes, og Lukaku blev udlejet til Everton, der senere endte med at købe den stærke angriber.

Der har også gået rygter om, at Manchester Uniteds angriber Wayne Rooney skulle være på vej tilbage til Everton, hvor han spillede som ung. Ifølge de britiske medier har Lukaku-handlen dog ikke noget med den handel at gøre.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter sindssygt nedrykningsdrama: BT...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx