Af - 17/08-14 16:21

Liverpool vinder efter skidt præstationLiverpool vinder efter skidt præstation

Først købte Liverpool de bedste spillere i Southampton – og søndag vandt holdet så kampen på grønsværen: Det blev 2-1 på Anfield i sæsonens første runde i Premier League.

storybild

(Billede: Polfoto)

I sommerens transfervindue var der klasseforskel på Liverpool og Southampton - det var der ikke helt på banen, da de to hold mødtes i Premier League, men resultatet blev det samme: Liverpool vandt over Southampton. 2-1 blev det søndag eftermiddag i sæsonens første runde i Premier League.

Af Liverpools nye Southamption-trio var det dog kun Dejan Lovren, der var med fra start, så han kunne se med på tætteste hold, da Liverpool bragte sig foran 1-0 i første halvleg på et mål af Raheem Sterling.

Adam Lallana var helt uden for truppen, (I øvrigt sammen med danske Daniel Agger.) mens Rickie Lambert sad på bænken. Han kom først ind det sidste kvarter, da der skulle rettes op på affæren efter at Southamptons Nathaniel Clyne havde udlignet til 1-1.

Rickie Lambert scorede ikke, men han var med til at skabe forvirring i Southamptons forsvar, da Daniel Sturridge med små 10 minutter igen snittede bolden i målet til slutresultatet 2-1.

Southampton var mod slutningen ganske tæt på at udligne igen, men det var ligesom om der manglede noget oppe foran.

Måske fordi 'det' havde taget den røde Liverpool-trøje på...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx