Af Ritzau - 18/08-16 22:26

Udvist Brøndby-målmand efter græske klø: Der var filmUdvist Brøndby-målmand efter græske klø: Der var film

Brøndbys Frederik Rønnow er meget utilfreds med sin udvisning i kampen mod Panathinaikos.

storybild

Frederik Rønnow mener, at Panathinaikos' Victor Itarbo filmede i situationen, hvor Rønnow blev udvist. (Billede: Scanpix/Str)

Brøndby tabte torsdag aften 0-3 og fik to spillere vist ud mod Panathinaikos i Europa League-kvalifikationens playoffrunde.

En af dem var Frederik Rønnow, der nedlagde Víctor Ibarbo i feltet. Brøndby-målmanden er stærkt utilfreds med kendelsen, da han mener, at Itabo smed sig i feltet.

- Jeg synes ikke, der er straffespark eller rødt kort. Han tager et træk, og så slår jeg til bolden, og han lader sig falde.

- Han lader sine ben hænge, og det er smart nok af ham. Jeg hørte dommeren fløjte, men jeg troede, at det var for film.

- Dommeren var meget hård ved os i dag, siger Frederik Rønnow til tv-kanalen 6'eren.

Det første røde kort fik Svenn Crone, da han efter en halv times spil fik sin anden advarsel. Indtil da fulgte Brøndby fint med Panathinaikos, og det var også Frederik Rønnows oplevelse.

- Inden vi fik det første røde kort, fik vi vist, at vi kunne spille lige op med dem. Det var, inden dommeren mente, at han skulle have en hovedrolle i kampen.

- Efter jeg blev smidt ud, kæmpede gutterne heroisk. Mads Toppel kommer ind på målet og gør det godt, og det under jeg ham virkelig, lyder det fra Frederik Rønnow til 6'eren.

Brøndby kommer dermed på en meget svær opgave, når der er returopgør om præcis en uge på Brøndby Stadion.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx