Af - 01/07-15 11:07

Brøndbys finske topscorer lover flere målBrøndbys finske topscorer lover flere mål

Teemu Pukki vil fejre permanent skifte med mål, siger Brøndby-angriberen, der har skrevet under på en treårig kontrakt.

storybild

Teemu Pukki, der 19. juni skrev under på en treårig kontrakt med Brøndby, vil gerne score flere end ni mål i næste sæson. (Billede: Polfoto)

Netmaskerne skal blafre oftere.

Brøndby IF har for nyligt købt den finske angriber, Teemu Pukki, der har været udlejet til vestegnsklubben fra Celtic, og han ved, hvordan tilliden skal belønnes.

Finland fyrer landstræneren efter bristet EM-drøm
Finland fyrer landstræneren efter bristet EM-drøm

Jeg har blikket rettet mod næste sæson, hvor jeg vil være bedre end sidste år, og det samme tror jeg gælder for klubben. Jeg har ikke ambition om at score et bestemt antal mål, men jeg vil score flere mål end sidste sæson, fastslår Teemu Pukki til metroxpress.

Den 25-årige angriber, der 19. juni skrev under på en treårig kontrakt med Brøndby, scorede ni gange i 2014/15-sæsonen i Superligaen og blev dermed klubbens topscorer.

Brøndby-boss om Pukki og Makienok: De er for dyre!
Brøndby-boss om Pukki og Makienok: De er for dyre!

Finnen, som i øjeblikket bor sammen med holdkammerat og landsmand Lukas Hradecky, er klar over, hvordan han kan blive endnu mere målfarlig.

- I sidste sæson manglede jeg nogen gange koncentration på banen. Det gælder om at fokusere og holde hovedet koldt, så skal målene nok komme, erkender Pukki, og den analyse støtter cheftræneren.

Brøndby-topscorer: - Jeg vil gerne blive
Brøndby-topscorer: - Jeg vil gerne blive

- Pukki skal hele tiden holde koncentationen, så han lander i de rigtige positioner i feltet, og så skal han være dygtigere til at time sit hovedspil, vurderer Thomas Frank, der kalder spilleren for en 'klasseangriber'.

Træneren har tiltro til, at Pukki kan forme sig til at blive ligaens topscorer.

Brøndby-selvmål holder liv i bronzekampen
Brøndby-selvmål holder liv i bronzekampen

- Han er dygtig til at afslutte, og vi håber, at han kan spille fast for alvor i sin seniorkarriere, og på den måde udvikle sig til næste niveau, siger Thomas Frank.

Pukki har i øjeblikket kun svenske Johan Elmander som angrebsmakker i Brøndby, og klubbens nye sportschef har da også noget at arbejde på ifølge cheftræneren.

Savner du endnu en angriber?

- Vi savner altid at få dygtige spillere i truppen. I øjeblikket har vi to angribere, sidste år havde vi fire. Vi må se om det er nok med to, men alle nye spillere står Troels Bech for, at vi så snakker om det, og er helt enige er en anden side af sagen, erkender Thomas Frank.

Dobbelt finsk sikrer Brøndby-sejr
Dobbelt finsk sikrer Brøndby-sejr

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx