Af - 16/03-16 10:47; Opdateret: 16/03-16 13:04

Her er Kevin Magnussens GULE racerHer er Kevin Magnussens GULE racer

Kevin Magnussens bil har indtil nu været sort. Men som du kan se her, så er den ægte vare noget mere farverig.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Nej, Kevin Magnussen skal IKKE køre i den sorte Renault-racer, som han indtil nu har testet i.
Ved en event i Australien har Renaults Formel 1-hold nemlig lige præsenteret den bil, som Kevin Magnussen skal køre til succes og VM-point fra og med denne weekend.

Renault-chef ser Magnussen som holdets leder
Renault-chef ser Magnussen som holdets leder

- De sorte og gule Sirius-farver i sig selv er Renault Sports naturlige firma-farver, men de deler også arven fra Renault Sport på racerbanen. Renaults første Formel 1-bil nogensinde, RS01, ramte banerne i gul og sort tilbage i 1977, og dette nye design er en hilsen til den formidable bil, siger Cyril Abiteboul, som er direktør for Renaults racer-afdeling.

Nyt kvalifikationssystem er klar til Magnussen-comeback
Nyt kvalifikationssystem er klar til Magnussen-comeback


- Vi er virkeligt glade for bilens nye look, siger han i en pressemeddelelse.


Da bilen blev præsenteret i Australien, syntes Renault, at det ville være passende at lade bilen tage en surftur. Herunder kan du se Kevin Magnussen og Jolyon Palmer idet de nyder en kop kaffe på stranden, før de skal ud at surfe.


LÆS OGSÅ: Kevin Magnussens bil bedre end forventet

LÆS OGSÅ: Dansk milliardær tiltalt for vanvidskørsel: Taget med 212 kilometer i timen

LÆS OGSÅ: Magnussen kører tredjehurtigst i sidste test

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen er næsthurtigst

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet efterforsker mistænkeligt...
bt.dk
Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
Sjælden tiger kom på glatis i dansk...
bt.dk
Sikke en målfest: Real Madrid var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx