27/10-17 22:49

Hjulmand kritiserer brug af tv-billeder efter sejrHjulmand kritiserer brug af tv-billeder efter sejr

Brugen af tv-billeder på stadions storskærme er upassende, mener FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand.

storybild

Aarhus. FC Nordsjælland vandt fredag 4-1 ude over AGF i Alka Superligaen i en kamp, hvor utilfredsheden var stor på tilskuerpladserne og på banen.

Det skyldtes både hjemmeholdets præstation, men også en dommerkendelse i anden halvleg. Ved stillingen 1-3 følte AGF sig snydt for et straffespark, da tv-billeder viste, at FCN-forsvareren Patrick Mtilliga tog bolden med hånden i feltet.

Situationen blev vist flere gange på storskærm på Ceres Park.

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand erkendte efter sejren, at der var straffespark i situationen, men han er generelt utilfreds med brugen af tv-billeder på storskærme.

- Der er ingen tvivl om, at der var straffe på Mtilliga, som jeg så situationen, men jeg har fornemmelsen af, at vi kunne score flere mål. Vi var det bedste hold, men vi havde nogle marginaler med, siger Kasper Hjulmand.

- Det er helt vanvittigt med de tv-billeder på storskærmen. Det er jo faktisk sådan, at hjemmeholdet kan bestemme, hvad der skal vises, og man har folk ansat til at redigere i det.

- Så man viser ikke modstandernes tvivlsomme situationer eller de marginale kendelser, der går med ens eget hold, men kun ting, der kan få gang i den. Og dommeren er den eneste, der ikke må se det.

- Jeg kender ikke noget sted i verden, hvor det er sådan her. Det må være sådan, at enten viser man det hele, eller også viser man ikke noget.

- Det er håbløst, at man sådan lader dommeren i stikken for at få gejlet stadion op med fuld redigeringsret. Det er ikke i orden, siger Hjulmand.

FCN er med sejren tilbage på førstepladsen i Alka Superligaen, men træneren vil ikke forholde sig til, om sæsonen kunne byde på medaljer for Farum-klubben.

- Vi tænker overhovedet ikke på medaljechancer. Vi har kun i hovedet at få så mange point som muligt og komme med i slutspillet, siger Kasper Hjulmand.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt forsvarsadvokat: Derfor er...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovligt...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx