Hansen og holdkammeraten: Sådan ser de på hinandenHansen og holdkammeraten: Sådan ser de på hinanden

Mikkel Hansen står søndag aften over for Daniel Narcisse i EM-finalen. En spiller, som han er holdkammerat med i Paris, og som bliver beskyldt for at gøre Hansen dårlig på klubholdet.

storybild

Daniel Narcisse (tv.) og Mikkel Hansen er holdkammerater i Paris SG Handball. Søndag står de over for hinanden i EM-finalen. (Billede: Polfoto/AP/Dresling Jens)

Daniel Narcisse og Mikkel Hansen har hver fået en af de to seneste kåringer som verdens bedste håndbold spiller – Hansen i 2011, Narcisse i 2012 – men der er også holdkammerater i Paris SG Handball.

Mikkel Hansen tilbyder Wilbek fransk assistance
Mikkel Hansen tilbyder Wilbek fransk assistance

Søndag aften er de modstandere, når Danmark tager imod Frankrig i Jyske Bank Boxen i Herning i EM-finalen.

- Han er god til at gå ned i fart og eksplodere fuldstændig vildt. Og han er en smart spiller. Han udnytter de forskellige huller og så videre. Han er en rigtig dygtig spiller, siger Mikkel Hansen.

Når du ser på jeres forsvar, er I så klar på sådan en type spiller?

- Det håber jeg da. Som jeg har sagt alle de andre dage, handler det om at være godt forberedt, og så er det også en lille smule lettere at dække typer som ham. Omvendt handler det også om at justere i løbet af kampen. Lidt ligesom vi gjorde mod Spanien, ligesom vi gjorde mod Kroatien, siger Hansen.

Krise i klubben - derfor er Mikkel god på landsholdet
Krise i klubben - derfor er Mikkel god på landsholdet

I den anden lejr mener Narcisse, at Mikkel Hansen er en af verdens bedste håndboldspillere, men at han mener, at Frankrig skal være opmærksomme på Danmarks bredde.

- Det bliver svært for os at spille mod Mikkel. Jeg kender denne fyr, vi spiller sammen, og det er altid noget specielt, når du spiller mod én, der spiller i den samme klub, siger Narcisse.

- Danmark har en masse gode spillere. Mikkel er en af de bedste spillere i verden, men der er andre folk end Mikkel, og jeg ved, at de spiller rigtig godt sammen. De har også et godt forsvar, siger han.

Og det skal måske ses i lyset af, at det ikke rigtigt kører for de to på Paris-holdet. Hvor Mikkel Hansen kan komme i fart i Danmarks hurtige angrebsspil, har eksperter nævnt, at Paris' langsomme spil er en hindring for danskeren.

Nøddesbo skal testes – skadeschok lurer i EM-truppen
Nøddesbo skal testes – skadeschok lurer i EM-truppen

Specielt Daniel Narcisse for skylden for som playmaker at hive for meget fart ud af spilet – blandt andet ved at drible meget.

- Det er to forskellige filosofier, og jeg synes, at stilen på det danske hold er meget hurtig fra højre til venstre, og de spiller godt med overraskelser. Og de har god taktisk bevægelse for at give plads til backerne, siger Narcisse.

Finalen starter klokken 17.30.

LÆS OGSÅ: Spellerberg: Her er vi udfordret mod Frankrig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Toyota stopper test af selvkørende...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Nyt skoleskyderi i USA - gerningsmand...
bt.dk
Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx