Af Ritzau - 12/10-16 14:18

Esbjerg er ramt af skader inden pokalkamp mod B93Esbjerg er ramt af skader inden pokalkamp mod B93

2. divisionsklubben B93 får fornemt besøg af superligaklubben Esbjerg i torsdagens pokalkamp på Østerbro.

storybild

Esbjerg-træner Colin Todd håber på at få en tiltrængt opmuntring i pokalturneringen ude mod B93. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Det har været en skuffende sæson i Alka Superligaen for Esbjerg, som ligger i bunden af rækken efter en række dårlige resultater.

Nu har Esbjerg mulighed for at få sig en kærkommen succesoplevelse, når 2. divisionsklubben B93 torsdag aften tager imod vestjyderne i tredje runde af DBU Pokalen.

Esbjerg er dog hårdt ramt af skader og er nødt til at klare sig uden førstemålmanden Jeppe Højbjerg, der pådrog sig en rygskade op til U21-landskampen mod Bulgarien i sidste uge.

Højbjerg kom slet ikke i aktion i U21-herrernes to landskampe, han var udtaget til, og han ventes først tilbage på træningsbanen fredag.

Derudover tager Esbjerg turen til Østerbro Stadion i København uden profilerne Jesper Lauridsen, Jeppe Andersen, Kevin Mensah og Nikolaj Hagelskjær.

Endelig ser Esbjerg helt bort fra Marco Lund, der har spillet U-landskampe.

Trods de seks fraværende spillere satser Esbjerg-træner Colin Todd på en sejr.

- Det er vigtigt at have noget at se frem til, når vi kommer tilbage efter vinterpausen, ikke kun for holdet, men for hele klubben, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Vinderen af pokalkampen går videre til ottendedelsfinalerne, som spilles i begyndelsen af marts næste år.

- Vi skal spille på vores niveau, ikke på deres, uden at jeg dermed vil sige noget nedsættende om modstanderne. De kan gøre livet surt for os, hvis vi ikke præsterer, hvad vi kan, siger Colin Todd.

Pokalkampen spilles torsdag klokken 19.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx