Af - 10/09-15 16:07

Millionløn og lækker dame: Hvilken Premier League-stjerne har den bedste pakke?Millionløn og lækker dame: Hvilken Premier League-stjerne har den bedste pakke?

Stem på den Premier League-spiller, du mener, der har den hotteste kombination af kæmpe løn og smækker kone/kæreste.

storybild

Aguero, Rooney, Fabregas. Premier League-stjernerne vælter sig i penge og søde koner og kærester. Men hvem har scoret den mest misundelsesværdige pakke? Stem!

De tjener styrtende med penge og scorer smukke kvinder. Premier Leagues 10 bedst betalte spillere lever drengedrømmen ud for fuldt drøn.

Men hvilken af fodboldstjernerne på listen over bedst lønnede Premier League-spillere, som Daily Mail har regnet sig frem til, har 'den bedste pakke' - altså mest attraktive kone/kæreste kombineret med den højeste lønpakke?

Pengeregn over Premier League
Pengeregn over Premier League

Mourinho til grin over datters afslørende kjole
Mourinho til grin over datters afslørende kjole

Se top-10-listen over de bedst betalte fodbolsstjerner herunder med billeder af spillernes koner og kærester. Stem derefter på din yndlingskombination af ugeløn og bedre halvdel.

Wayne Rooney

Den mest scorende engelske landsholdsspiller nogensinde scorer også kassen i Manchester United.

Ugeløn: 2,76 millioner kroner

Kæreste/kone: Coleen Rooney.
Der har været hårde tider og snak om utroskab, men United-10'eren og 29-årige Coleen har alligevel været gift siden 2008. De har to drenge.


Sergio Agüero

Manchester Citys lille lyn af en angriber er den stenrige klubs bedst betalte spiller. Han har en lang række scoringer på og uden for banen på cv'et.

Ugeløn: 2,5 millioner kroner

Kæreste/kone: Kari Tejeda.
Efter skilsmissen fra fodboldguden Diego Maradonas datter har argentineren kissemisset med sangerinden Kari.

Yaya Toure

Manchester Citys midtbane-motor er trods rygter om det modsatte en trofast herre. Således er Yaya stadig at finde i City-truppen, ligesom han stadig holder sammen med sin kone gennem flere år.

Ugeløn: 2,5 millioner kroner

Kæreste/kone: Gineba Toure.
Yaya Toure har været anklaget for at have hygget sig med en prostitueret. Men han sværger troskab til konen Gineba.

Eden Hazard

Den belgiske kantspiller får en stjerneløn, som er hans status i Chelsea-truppen værdig. Privat er han dog en stille og rolig fyr.

Ugeløn: 2,26 millioner kroner

Kæreste/kone: Natasha Hazard.
Eden og Natasha har været kærester siden Chelsea-stjernen var i konfirmationsalderen. De to turtelduer har været gift i tre år og har to børn.


David Silva

Den spanske EM- og VM-vinder har gennem flere sæsoner været en af Premier Leagues absolut bedste spillere. Lønnen er også derefter.

Ugeløn: 2,1 millioner kroner

Kæreste/kone: Single.
Generelt er det ikke meget, der slipper ud om Silvas privatliv. Alt tyder dog på, at han er fri som en fugl. Så alle døre står åbne for den seværdige spanier ...

(Bild: Polfoto/AP)

Mesut Özil

Playmakeren og playboyen Mesut Özil har oplevet en turbulent tid hos Arsenal - både inden for kridtstregerne og i nattelivet.

Ugeløn: 2 millioner kroner

Kæreste/kone: Amine Gülse.
Den tidligere Miss Turkey er den seneste i en lang række af smukke, unge kvinder, som tyskeren er blevet kædet sammen med.

tatilin son günü 😅

Et billede slået op af Amine Gülşe (@gulseamine) den


Raheem Sterling

Manchester Citys store sommersigning er kendt som noget af en bad boy. Der er dog tilsyneladende faldet ro på karrieremæssigt og på hjemmefronten.

Ugeløn: 1,8 millioner kroner

Kæreste/kone: Paige Milian.
20-årige Sterlings søde kæreste, som angiveligt er Arsenal-fan, blev svinet til på de sociale medier, da han skiftede fra Liverpool til Manchester City.

@paigemilian 😍😍

Et billede slået op af Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) den


Cesc Fabregas

Den elegante spanske midtbanespiller har sit på det tørre: Den guldrandede kontrakt med Chelsea er i hus - det samme er kontrakten med fru Daniella.

Ugeløn: 1,74 millioner kroner

Kæreste/kone: Daniella Semaan.
28-årige Fabregas er blevet scoret af en sand cougar. Det ses bestemt ikke, men Daniella er 40 år og har leveret to kærlighedsbørn til sin fodboldspiller.

Good Night💋

Et billede slået op af Daniella Semaan (@4ladyd) den


Kevin de Bruyne

Med skiftet fra Wolfsburg til Manchester City er det belgiske talent det nyeste navn på top-10-listen. Med sig til England tager han sin unge kæreste.

Ugeløn: 1,74 millioner kroner

Kæreste/kone: Michele Lacroix.
At dømme ud fra hendes Instagram-profil nyder unge Michele livet som vaskeægte WAG (fodboldkæreste, red.), som indebærer fede ferier, flot tøj og fodboldkampe.

We had the best weekend in Belgium, now next stop NY✈️✈️ @kalle14

Et billede slået op af Michèle Lacroix (@lacroixmichele) den


John Terry

Den rutinerede Chelsea-anfører har prøvet lidt af hvert i sin lange karriere. Både når det kommer til store oplevelser mod klubholdet og scoringer af damer.

Ugeløn: 1,64 millioner kroner

Kæreste/kone: Toni Poole.
Trods diverse højprofilerede og skandaløse affærer har Toni trofast stået ved Terrys side. De har således været gift siden 2007 og har to børn.

LÆS OGSÅ: Succes-Schmeichel er bedre end nogensinde

LÆS OGSÅ: Mourinho lufter utilfredshed med syv navngivne spillere

LÆS OGSÅ: Anders Lindegaard vælger West Bromwich

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx