Af - 26/08-14 06:18

Wozniacki overvandt flueinfernoWozniacki overvandt flueinferno

Solen strålede over US Open og Caroline Wozniacki. Men dag blev til aften forsvandt gensynets glæde og danskeren var tæt på at skuffe fælt i første runde.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der er kampe man husker – kampen mandag aften er ikke en af dem. Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki spillede sig videre til anden runde af årets sidste Grand Slam, da hendes modstander Magdalena Rybarikova i starten af tredje og afgørende sæt måtte trække sig med en nummer to skade pådraget i en og samme kamp.

Wozniacki om første kamp: - Den skal have gas
Wozniacki om første kamp: - Den skal have gas

Wozniacki-rygtet spredes som en steppebrand
Wozniacki-rygtet spredes som en steppebrand

Det var meget passende, at kampen blev afsluttet pludseligt og fra det ene sekund til det andet. For udover første sæt, hvor Caroline Wozniacki ved at angribe boldene og ikke give tid til modstanderen sikkert sejrede 6-1, så var det svært at se nogen form for sammenhæng i opgøret.

Fra andet sæts start overtog et sandt flueinferno nattehimlen over New York, hvilket tydeligt frustrerede begge spillere. Rybarikova havde i forvejen et overanstrengt lår at bøvle med, men netop de udfordringer var vejen til sætgevinst. Underskruede slag, stopbolde og masser af lange pauser mellem boldene var en evig kilde til irritation hos Caroline Wozniacki, der også kun oplevede hovedrøsten, når hun gang på gang søgte øjenkontakt med far og træner Piotr Wozniacki.

Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance
Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance

Caroline om bruddet: Jeg gav alt i det forhold
Caroline om bruddet: Jeg gav alt i det forhold

Det hele sluttede med en dansk sejr, da Rybarikova, pudsigt nok med et stort smil på læben, måtte give fortabt inden tredje sæt for alvor havde taget sin begyndelse. Det var en af den slags dage, der bare skulle overstås. Det blev den, med nød og næppe, for Caroline Wozniacki. Men for pokker da, lad os ikke håbe de fluer bliver hængende længe i luften over det store æble.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx