Af - 05/02-14 15:51

Derfor bliver Arsenal IKKE mestreDerfor bliver Arsenal IKKE mestre

Arsenal fører Premier Leauge foran Chelsea og Manchester City, men et vildt kampprogram står i vejen for mesterskabet, mener ekspert.

storybild

Nicklas Bendtner og holdkammeraterne har for vildt et slutprogram i Premier League til at blive mestre, mener ekspert. (Billede: David Klein)

Arsenal kan selv afgøre mesterskabet. Bendtner og kompagni ligger på førstepladsen og skal bare vinde sæsonens sidste 14 kampe, så er Premier Leauge-trofæet deres.

Tavs Laudrup: Derfor siger jeg ikke noget
Tavs Laudrup: Derfor siger jeg ikke noget

Men, men. 7 af de 14 kampe er mod de hold, der ligger lige under dem i ligaen, og både Liverpool, Chelsea, Tottenham og Everton venter på udebane.

- Vi har et svært program, men vi ser frem til det. Det er godt at være med i toppen lige nu, men det, vi bekymrer os om, er at være i toppen i slutningen af maj, siger Arsenals polske målmand, Wojciech Szczesny til avisen Mirror.

Cornelius: Derfor er jeg skiftet til FCK
Cornelius: Derfor er jeg skiftet til FCK

Men det kommer ikke til at ske, mener ekspert.

- Både Chelsea og City har bedre muligheder, hvis man kigger på deres kampprogram, siger Viasat Poul Hansen. Han tilføjer:

- Jeg synes også, at Arsenal har det dårligste hold af de tre.

Mourinho efter stor sejr: Vi mangler stadig mælk
Mourinho efter stor sejr: Vi mangler stadig mælk

Arsenal overtog førstepladsen i weekendens spillerunde, efter Chelsea neutraliserede City og vandt 1-0 mandag. Det er netop mellem kombattanterne i den direkte duel, mesterskabet skal afgøres. Men hvem har det nemmeste program?

- Det har Chelsea måske nok, men City er stadig lidt bedre end Chelsea, når man kigger på de mangler, de har, angrebsmæssigt. De kan godt smide point mod dårligere hold, og det tror jeg ikke på, at City gør, siger Poul Hansen.

Chelsea vinder på Etihad og afslutter flot City-serie
Chelsea vinder på Etihad og afslutter flot City-serie

- Chelsea har kun et nemmere program mod de store hold at hænge det på. Jeg tror bare, at de sætter det til mod de andre, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
To personer anholdt efter biljagt
bt.dk
Kom hjem til indbrud, en klippet hæk...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx