Af Michel Wikkelsø Davidsen - 22/10-17 12:40

Danmarks mest vindende håndboldspiller stopper på landsholdetDanmarks mest vindende håndboldspiller stopper på landsholdet

Håndboldspiller Kasper Søndergaard stopper på landsholdet

storybild

Kasper Søndergaard (Billede: Nils Meilvang)

Det er ikke første gang, han tager beslutningen, men denne gang er det helt slut for Kasper Søndergaard på landsholdet. Højrebacken har nemlig valgt at indstille sin landsholdskarriere, og det gør han som den mest vindende landsholdsspiller i dansk herrehåndbold.

Kasper Søndergaard har meddelt landstræner Nikolaj Jacobsen, at han ikke længere står til rådighed for det danske landshold, og det skyldes hensynet til familien.

»Jeg har altid sat en stor ære i at spille for Danmark men har også tidligere holdt en pause fra landsholdet, fordi jeg altid har sat familien før alt andet. Nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg ikke længere kan få rollen som landsholdsspiller til at gå op med klubkarrieren og familielivet. Samtidig har jeg også mere ondt i min krop, end jeg plejer, og det bliver hårdere og hårdere at stå op om morgenen. Da jeg stadig rigtig gerne vil spille håndbold, er landsholdet desværre der, hvor det er muligt skære fra. Jeg vil altid huske tilbage på landsholdet som det, der har givet mig de største oplevelser i min karriere, og jeg trækker mig tilbage med stor ydmyghed og stolthed over det, jeg har opnået i rødt og hvidt,« siger Kasper Søndergaard Sarup i en pressemeddelelse fra DHF.

Nikolaj Jacobsen og det danske landshold står over for en slutrunde i januar i Kroatien, og her vil Kasper Søndergaard altså ikke være med efter 13 år, 184 kampe og 395 mål for Danmark. Og det ærgrer naturligvis landstræneren.

»Det er rigtig ærgerligt, at Kasper ikke længere kan få tingene til at gå op. Han har været en rigtig vigtig spiller for Danmark gennem mange år. Når det er sagt, så er der bare ting, der er vigtigere end håndbold, og familien skal altid komme i første række. Det er fuldt forståeligt, at han efter mange års tro tjeneste er nødt til at prioritere familien over landsholdet,« fastslår Nikolaj Jacobsen.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Ikonisk stadion til salg: Rigmand vil...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx