Af Ritzau - 28/09-16 20:06; Opdateret: 28/09-16 22:14

Solid slutspurt sikrer Esbjergs mestre tiltrængt sejrSolid slutspurt sikrer Esbjergs mestre tiltrængt sejr

Team Esbjerg trak sig sejrrigt ud af kampen mod SK Aarhus, men det holdt hårdt for mesterholdet.

storybild

Estavana Polman og Team Esbjerg kunne for anden gang i sæsonen juble over en ligasejr, da SK Aarhus blev nedlagt. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Niels Husted)

Team Esbjerg har fået en noget lunken indledning på 2016/2017-sæson i Primo Tours Ligaen, men onsdag aften var der for anden gang i fire forsøg fuld gevinst til vestjyderne.

På eget halgulv blev SK Aarhus slået med 32-29 i en kamp, som var helt tæt i de første tre kvarter.

Første halvleg var en helt tæt affære, hvor ingen af holdene tilsyneladende gik voldsomt højt op i at sammentømre forsvaret.

Målene fes ind i et opskruet tempo, og hvis de to holds målvogtere har været trætte af deres respektive forsvar, er der ikke noget at sige til det.

Til gengæld faldt scoringerne overvejende på skift, så ingen formåede at opbygge et markant forspring.

34 scoringer blev det til på 30 minutter, inden de nedskudte målvogtere kunne trække vejret i pausen ved stillingen 17-17.

Kampen var fortsat helt tæt godt ti minutter inde i anden halvleg, men her fik hjemmeholdet som det første en smule fat i defensiven.

Det udnyttede Lars Frederiksens mesterhold til at gå fra 22-22 til 30-25 på små ti minutter.

Udeholdet kom ikke tættere på end en margin på to mål i resten af kampen, og så kunne Esbjerg juble over sæsonens anden sejr i fire kampe.

I Odense bød to af ligaens ambitiøse håndboldprojekter hinanden op til dans, da Jan Pytlicks HC Odense tog imod Nykøbing Falster.

Det fynske hjemmehold kom flyvende ud og bragte sig i front med 10-3, men gæsterne fra Falster kom tilbage og fik kontakt ved 15-15 i anden halvleg. Herefter trak Odense dog igen fra og endte med at vinde 27-21.

Vicemestrene fra FC Midtjylland var på besøg hos Viborg, og det endte med en lidt overraskende hjemmesejr til de grønblusede.

I en kamp, hvor føringen skiftede adskillige gange undervejs, endte Viborg med at vinde 24-19. Især Line Haugsted imponerede med otte mål for Viborg-mandskabet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Forlystelse blev beskyldt for at være...
bt.dk
Enhåndet fighter får chancen: Nu skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx