Af - 19/06-16 22:42

Internettet går amok: Irsk landsholdsspiller får karatespark i hovedetInternettet går amok: Irsk landsholdsspiller får karatespark i hovedet

Under aftenens EM kamp mellem Irland og Belgien, blev der brugt ufine metoder for at stoppe Shane Long i Belgiens felt. Twitter-brugere var ikke tilfredse med dommerens beslutning.

storybild

I lørdag aftens tidlige EM-kamp blev Irland savet over af et stærkt belgisk mandskab, der kunne hive alle tre point hjem, efter en 3-0 sejr. Det var dog ikke kun fodbolden, der blev sparket til i EM-braget. Det skriver The Sport Bible.

FCK sælger Nicolai Jørgensen til Feyenoord
FCK sælger Nicolai Jørgensen til Feyenoord

Den irske landsholdsspiller Shane Long, der til daglig spiller for Premier League-klubben Southampton, blev sparket ned af de to belgiske forsvarsspillere, Toby Alderweireld og Thomas Vermaelen, i straffesparksfeltet.

Forsvarsspillerne slap for en advarsel og Belgien slap for et straffespark, da dommer Cüneyt Cakir ikke mente, at der var kontakt.

Ukraine er tæt på EM-exit efter nederlag til Nordirland
Ukraine er tæt på EM-exit efter nederlag til Nordirland

Adskillige Twitter-brugere var dog rimelig sikre på at der var kontakt, og at der uden tvivl burde være dømt straffespark. Twitter-bruger Micky Conway fangede dette billede af situationen, og også han var forundret over dommerens beslutning


Brugeren SM var også enig med Micky Conway. Han mente at det var et 'stensikkert straffespark'.


LÆS OGSÅ: Polen må undvære førstemålmand mod Tyskland ved EM

LÆS OGSÅ: Islands træner ønsker straf for skuespil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx