Af - 02/11-16 11:49

Før skæbnekamp: FCK’erne tror på detFør skæbnekamp: FCK’erne tror på det

FC Københavns spillere er ikke bange for Leicester i Champions League i aften - fortiden giver tro på det.

Bildstrecke im Grossformat »

De tror på den!

Når FC København spillerne i aften træder ind på stadion til den svære Champions league-kamp mod de engelske mestre fra Leicester, er det med en stor portion selvtillid, men lige så meget respekt.

- Vi er sindssygt stærke hjemme, men de vandt trods alt Premier league. Det bliver nok en kamp, der bliver afgjort på hvem der laver færrest fejl - og så selvfølgelig udnytter sine chancer, siger Ludwig Augustinsson, som kalder det en 50/50-kamp, til FCK’s hjemmeside

William Kvist har øje for Leicesters kontramaskine
William Kvist har øje for Leicesters kontramaskine

For to uger siden tabte FCK 0-1 til Leicester på King Power Stadium efter en meget jævnbyrdig kamp, hvor Andreas Cornelius til allersidst endda var vældigt tæt på at udligne til 1-1.

De tidligere år FC København har deltaget i Champions League, har deres fjerde gruppespilskamp været deres bedste.
Det er blevet til 1-0 over Manchester United i 2006, 1-1 mod FC Barcelona i 2010 og 1-0 over Galatasaray i 2013.

Ranieri: FCK-kamp bliver gruppens største udfordring
Ranieri: FCK-kamp bliver gruppens største udfordring

I aften spiller de som bekendt gruppespilskamp nummer fire mod Leicester, og FCK har da også en fair chance for et godt resultat i aften - og måske endda vinde - men det kræver, at FCK spiller med større risiko.

- Jeg mener under alle omstændigheder, at vi har en fair chance i morgen. Vi kommer dog nok til at skulle tage nogle lidt større risici end i den første kamp derovre, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Solbakken: Det kræver to sejre for at gå videre
Solbakken: Det kræver to sejre for at gå videre

Mathias 'Zanka' Jørgensen har stort fokus på at nyde kampen og glæder sig mest af alt til kampen fordi der næsten er udsolgt og på grund af den gode stemning. Zanka har også store forhåbninger til kampen og håber at ‘det bliver en aften man længe vil huske tilbage på’, som han selv formulerer det.

- Det bliver en helt speciel aften med fuldt hus og fantastisk stemning, og forhåbentlig en aften man længe vil huske tilbage på. Man ved jo aldrig, hvornår man får muligheden for at stå her igen og spille Champions League-gruppespil. Det er virkelig noget, man ser frem til, siger Mathias ‘Zanka’ Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Hvis FCK vinder i aften, er de så godt som sikret europæisk fodbold i foråret, da Club Brügge fra Belgien mindst skal vinde to ud af de sidste tre kampe for overhovedet at have en mikroskopisk chance for at slutte over FCK. Det bliver dog en tand eller to mere vanskeligt at kvalificere sig til Champions Leagues 1/8-delsfinaler.


LÆS OGSÅ: Sådan skal FCK vælte Berlinmuren og Captain Morgan

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx