Af - 27/04-14 18:52

Brøndby taber point efter halvt comebackBrøndby taber point efter halvt comeback

Brøndby kom flot tilbage efter skræk-start, men fik alligevel kun et enkelt point og 2-2 mod oprykkerne fra FC Vestsjælland.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det var et skridt frem mod bronzen, men det var også lidt to tilbage for Brøndby søndag aften. For Brøndby IF havde nok forventet mere end et enkelt point i hjemmekampen mod oprykkerne fra Slagelse, FC Vestsjælland. Det endte 2-2 efter en dramatisk kamp, hvor begge hold fik et mål annulleret for offside. Den ene af de to kendelser fra forkert.

Før opgøret i Brøndby havde FC Vestsjælland fået point i fire udekampe på stribe, og det var tydeligt, at Ove Pedersens tropper havde ladet bussen stå på parkeringspladsen, hvor den hører til. Vikingerne fra Slagelse slog fra sig fra starten.

Bare 10 minutter inde i kampen headede Michael Christensen gæsterne foran, og midtvejs i første halvleg gjorde Lasse Nielsen det til 2-0 efter et hjørnespark.

Og så var det Brøndbys tur: Kort efter 2-0-målet reducerede Jose Nuñez, og lige efter pausen kunne
Kenneth Zohore strækker frem til et indlæg og skubbe bolden i nettet – lige mellem benene på FC Vestsjællands målmand, Thomas Mikkelsen.

Med til historien hører også, at begge hold fik et mål annulleret for offside.
Det var korrekt dømt, da Nuñez' 3-2-scoring for hjemmeholdet ikke talte, men faktisk blev FC Vestsjælland snydt, da Jean Claude Bozgas sendte bolden i netmaskerne til 3-1 til gæsterne. Men hverken dommer eller linjevogter spottede, at bolden faktisk kom fra en Brøndby-forsvarer, så målet burde have været anerkendt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Advarsel om glatte veje i store dele...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx