31/01-18 15:41

LIVE - Transfer Deadline! Officielt: Kasper Kusk præsenteret i AaB LIVE - Transfer Deadline! Officielt: Kasper Kusk præsenteret i AaB

Sidste dag i januar-transfervinduet er over os! Hvem skal ind, og hvem skal ud?

De 10 største transfers i historien

Sidste dag i januar-transfervinduet er over os! Hvem skal ind, og hvem skal ud?

I aften ved midnat lukker vinduet og dermed muligheden for at handle spillere ind. Traditionen tro følger vi med i transfervinduets sidste dag helt frem til midnat!

I aften går FodboldFMs transferspecial i luften på Radio24Syv, og fra klokken 22:00 kan du følge med live fra studiet øverst i artiklen. INDTIL DA KAN DU ØVERST FÅ ET OVERBLIK OVER 10 AF DE STØRSTE TRANSFERS I HISTORIEN.

I LIVE-bloggen herunder kan du følge med hele dagen og aftenen, og vi giver dig samtidig det helt store overblik over alle de største transfers i januarvinduet.

  • BT dækker alle aktiviteter i transfervinduet intenst - fra en given klubs indledende interesse for en spiller over sammenbrudte forhandlinger til gennemførte klubskifter. Vores ambition er selv at være først med nyheder på alle parametre. Nogle gange bliver historierne til ved hjælp af åbne kilder, andre gange ved hjælp af anonyme kilder. Historier, der bygger på anonyme kilder, er altid godkendt på chefniveau.
  • Vi citerer gerne udenlandske mediers historier om internationale transfers og vurderer hver gang mediets troværdighed generelt og/eller i forhold til den pågældende spiller/klub.
  • Vi citerer gerne udenlandske og danske mediers historier om danske spillere, men først når vi har vurderet mediets troværdighed og forsøgt at indhente en kommentar fra spilleren, klubben eller en mellemmand.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx