Af - 11/03-14 22:37

Arsenal slået i slutspil igen – Bayern videreArsenal slået i slutspil igen – Bayern videre

Det er efterhånden et kompleks for Arsenal at spille knockoutkampe i Champions League, mens de forsvarende mestre Bayern München tordner videre.

storybild

Her trækker Dante et gult kort og en spiledags karantæne. (Billede: Polfoto/AP)

Når der bliver trukket lod til kvartfinalerne i Champions League 21. marts i UEFA's hovedkvarter i schweiziske Nyon , vil repræsentanter fra Bayerns München være til stede.

På vej mod toppen: - dansk stortalent bliver bedre dag for dag
På vej mod toppen: - dansk stortalent bliver bedre dag for dag

Med 1-1 hjemme mod Arsenal er de forsvarende Champions League-mestre videre efter de vandt 2-0 i London i februar. Dermed faldt Arsenal igen, igen tidligt i slutspillet i turneringen.

Arsenal har været med i den europæiske mesterliga 16 gange, siden turneringen blev relanceret og fik sit nuværende navn i 1992. Alligevel er holdet kun gået videre fra en slutspilsrunde otte gange. Tre af avancementerne var i 2006, hvor London-klubben nåede finalen.

NU IGEN: Bendtner på stripklub efter nederlag
NU IGEN: Bendtner på stripklub efter nederlag

Nu kan manager Arsene Wenger finde sig til rette i England for sæsonen og koncentrere sig om at vinde en af to titler. De hungrende fans ser nok gerne, at det bliver i år, at klubben henter sit første trofæ siden 2005. Hvis ikke det lykkes at slå Chelsea, Liverpool og Manchester City i mesterskabskampen ligger FA Cup-titlen til højreskøjten. Wigan venter i semifinalen, Hull eller Sheffield United i en eventuel finale.

I 27. minut havde Dante bolden i nettet, da Javi Martinez styrede bolden i mål på et frisparksindlæg, men den store spanier var offside. Målet blev annulleret.

Arsenal smagte også på dumme-suppen
Arsenal smagte også på dumme-suppen

Heldigere med sin aktion var Bastian Schweinsteiger i starten af anden halvleg, hvor han udnyttede et indlæg fra Franck Ribery. Kort efter erobrede den tidligere Bayern-spiller Lukas Podolski bolden fra Philip Lahm, der mente, der var frispark, på kanten af feltet. Fra spids vinkel bankede han bolden op over Manuel Neuer til 1-1. Thomas Müller brændte et straffespark i ovetiden.

Dante fik tidligt et gult kort, da han hægtede Alex Oxlade-Chamberlain, og det betyder at Bayern-brasseren har karantæne i tyskernes første kvartfinale.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx