Af Ritzau - 13/08-16 20:00; Opdateret: 13/08-16 20:41

Heftig regn stopper Nicki Pedersen og co. i SverigeHeftig regn stopper Nicki Pedersen og co. i Sverige

Verdens bedste speedwaykørere kommer ikke til at kæmpe om VM-point i svenske Målilla lørdag aften.

storybild

Peter Kildemand og de andre speedwaykørere kommer ikke i aktion i Sverige lørdag aften på grund af regn. (Billede: Scanpix/Speedway Grandprix I Parken I K)

Det Svenske Grand Prix i speedway, som skulle have startet klokken 19 lørdag, er flyttet til klokken 10 søndag på grund af regn, oplyser arrangørerne.

Løbet i Målilla er det sjette i VM-serien i år, og ingen danskere blander sig i den samlede topstrid.

Amerikanske Greg Hancock fører med 66 point. Bedste dansker er Peter Kildemand på niendepladsen. Han er lige foran landsmanden Nicki Pedersen.

I sæsonens fem første VM-løb er det tre gange lykkedes danskerne at komme frem til finalen.

Kildemand vandt faktisk åbningsløbet i Slovenien. Derudover har både Nicki Pedersen og Niels-Kristian Iversen kørt sig frem til finaler.

Ved det seneste løb i walisiske Cardiff i sidste måned skuffede de tre danskere. Ingen fra den danske trio formåede at køre sig videre fra de indledende heats.

- Jeg var der ikke. Der var måske lidt for meget skrald i motoren, men vi fik den ikke droslet ned til at få fat i banen. Det er derfor, jeg ikke kunne følge med, sagde Nicki Pedersen dengang.

Også Peter Kildemand var skuffet efter et det britiske løb.

- Det var træls. Det var ikke noget godt grandprix med succes overhovedet.

- Det var en træls tur til England og komme afsted med fire point. Der skal ske nogle forbedringer, og det skal ske hurtigt.

- Jeg har bøvlet lidt med noget grej og kan ikke rigtig få det til at fungere, men det skal ikke være nogen undskyldning, sagde Peter Kildemand.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx