17/09-13 12:22

Denne fjollede ting gjorde Daniel Agger skadetDenne fjollede ting gjorde Daniel Agger skadet

Daniel Agger fik en forstrækning, da han ville undgå at få en vægt ned over fødderne.

storybild

Daniel Agger i aktion for Liverpool. (Billede: Polfoto/AP/Matt West)

En forkert bevægelse under styrketræningen er skyld i, at den danske landsholdsanfører Daniel Agger i øjeblikket er ukampdygtig.

LSÆ OGSÅ: Liverpool fik 2-2 uden Agger

Agger måtte overraskende stå over, da Liverpool mandag aften spillede 2-2 mod Swansea, og manager Brendan Rodgers oplyser nu, at hans danske forsvarsstyrmand er kommet galt af sted med en håndvægt.

- Han var ude for en virkelig sær hændelse i vægtlokalet. Lige før han skulle have været ude at træne, fik han en forstrækning i forsøget på at undgå, at en vægt faldt ned over hans fod, siger Brendan Rodgers ifølge den britiske avis Metro.

Skaden bliver ikke vurderet til at være alvorlig, men det er endnu usikkert, om Agger bliver klar til Liverpools kamp mod Southampton på lørdag.

- Han overstrakte sin ene side. Vi afventer nu og ser, om det falder til ro de næste dage. Hvis ikke, det gør det, har vi fine erstatninger. Det var derfor, vi hentede ekstra spillere, siger Brendan Rodgers.

Liverpool-manageren har købt flere centrale forsvarsspillere i sommerpausen. En af de nye, franskmanden Mamadou Sakho, dannede forsvarsduo med Martin Skrtel i kampen mod Swansea.

LÆS OGSÅ: Laudrups tropper får 2-2 mod Liverpool uden Agger

LÆS OGSÅ: Sådan Agger, så fik vi ram på armenerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Sådan slipper du af med hudorme og...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx