Af - 15/09-13 21:02

Colin Todd: - Djiby skulle have scoretColin Todd: - Djiby skulle have scoret

Randers-træner Colin Todd var ikke udelt begejstret for Djiby Falls præstation i sin comeback-kampen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Randers har ikke scoret et superligamål siden 19. august, og træner Colin Todd kan godt se, hvor problemet (blandt andet) ligger: Det gør det ikke overraskende oppe foran modstandernes mål, hvor skarpheden ikke er i orden.

LÆS OGSÅ: Oprykkere rykker op i tabellen

- Djiby skulle have scoret. Og Brock og anføreren. Tre hovedstød, men det sker bare ikke for tiden, brokkede Colin Todd sig efter 0-2-nederlaget til FC Vestsjælland i Slagelse med henvisning til Djiby Fall, Nicolai Brock-Madsen og Christian Keller.

Colin Todd havde valgt at sætte Djiby Fall på bænken fra start, fordi senegaleseren ikke er i topform endnu. I stedet fik den tidligere Randers-topscorer chancen fra anden halvlegs start, og selv om han havde en chance for at score, så imponerede han ikke ligefrem sin cheftræner:

- Man får forskellige svar, når man ser spillerne, og hans fitness skal være bedre, og så skal han forstå, hvordan vi spiller, men forhåbentlig kan han nå sit niveau og blive et aktiv for os, lød Colin Todds ikke specielt rosende vurdering af Djiby Fall.

Det var dog ikke kun angriberne, der fik træner-hug. Også forsvaret stod for skud:
- I forsvaret må vi have mere vilje og passion, når vi forsvarer, ærgrede han sig.

Colin Todd var egentlig også utilfreds med holdets evne til at skabe chancer, men så fremhævede han alligevel lige Johny Thomsen, der fik lagt tre rigtigt gode bolde ind i feltet, som førte til de tre hovedstødschancer, som ovenstående trekløver misbrugte.

LÆS OGSÅ: Nederlag slår ikke Randers-træner ud

LÆS OGSÅ: Randers-direktør storsviner dommeren

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
Nye detaljer i Ståles 'kedelige...
bt.dk
LIGE NU: Kvinde og dreng kørt ned...
bt.dk
Få timer efter politiaktion blev der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx