Af Ritzau - 24/05-17 11:45

DBU-formand er åben for ændring af disciplinærinstansDBU-formand er åben for ændring af disciplinærinstans

Jesper Møller vil gerne kigge på, om Fodboldens Disciplinærinstans skal have et anderledes udseende.

storybild

DBU-formand Jesper Møller er klar til at genoverveje, om Fodboldens Disciplinærinstans skal ændres. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Det er Fodboldens Disciplinærinstans, som langer karantæner ud til spillere, der uden for dommerens synsvinkel laver unoder, og klubber, hvis fans leger med romerlys eller kaster med døde rotter.

Disciplinærinstansen består af seks personer i skikkelse af to jurister, tre klubrepræsentanter og en tidligere topspiller.

Men den konstellation får et serviceeftersyn ifølge formanden for Dansk Boldspil-Union (DBU), Jesper Møller.

- Vi er i gang med at kigge på systemet og se, om der skal ske justeringer i udvalget, som nu har haft den nuværende form i seks år, siger Jesper Møller til Ekstra Bladet.

- Vi træffer en konklusion i løbet af efteråret, som siden vil blive forelagt for repræsentantskabsmødet, som er den myndighed, der kan beslutte eventuelle ændringer.

Sammensætningen af udvalget har været til debat flere gange, og DBU-formanden er klar til at kaste alle bolde op i luften.

- Skal vi fortsat have klubrepræsentanter i udvalget? Skal vi have et udvalg med kun jurister? Skal vi have en tidligere topdommer i udvalget, lyder nogle af overvejelserne fra Jesper Møller.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Nyt fra Forligsen: Sophie Løhde - det...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Tallene eksploderer: Nu må tusindvis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx