21/04-14 16:12

Bechmann: Vi spiste FC NordsjællandBechmann: Vi spiste FC Nordsjælland

Sønderjyske sled hårdt for 3-1-sejren over FC Nordsjælland, og kræfterne var ved at slippe op til sidst.

storybild

Sønderjyske sled hårdt for 3-1-sejren over FC Nordsjælland, og kræfterne var ved at slippe op til sidst. (Billede: Polfoto)

Sønderjyske nedkæmpede FC Nordsjælland i mandagens superligakamp, som sønderjyderne vandt 3-1 hjemme i Haderslev. Tommy Bechmann hyldede sønderjydernes indstilling og det fysiske spil.

Schwartz skaffer Randers point efter keeperfejl
Schwartz skaffer Randers point efter keeperfejl

- Vi vidste, at vi skulle vinde, og vi ville det mere end FC Nordsjælland. Fysisk var vi overlegne. Vi spiste Nordsjælland langt hen ad vejen med vores fysik, siger Tommy Bechmann.

Han var tilbage i startopstillingen og var træt, da han blev skiftet ud et kvarter før tid.

- Nordsjælland stod højt på banen, og det gav os en masse plads. Det var rent guf. Vi var gode de første 60-65 minutter og burde have scoret til 3-0, men til sidst blev det meget nervøst. Vi var også trætte, siger Tommy Bechmann.

Vaklende OB-defensiv koster mod FCN
Vaklende OB-defensiv koster mod FCN

En af dem, som så mest træt ud til sidst, var målscorer Bjørn Paulsen, og han erkender, at han nok burde være skiftet ud.

- Jeg blev rykket frem på banen for at kunne vinde nogle dueller. Det gik meget godt, men jeg var utrolig træt til sidst og stod næsten helt stille, siger Bjørn Paulsen, som stod for 2-0-målet på et flot hovedstød.

Esbjerg nedlægger ineffektive FC Nordsjælland
Esbjerg nedlægger ineffektive FC Nordsjælland

Kampens mest omtalte situation stod Rubin Okotie for. Han scorede to gange, men fik samtidig også et mål underkendt for offside. Det udløste et gult kort til østrigeren for brok.

- Jeg følte mig bortdømt og er spændt på at se tv-billederne. Det vigtigste er dog, at vi vandt, og nu kan vi afgøre det selv, siger Rubin Okotie.

FCK-helt: Finaleplads betyder meget
FCK-helt: Finaleplads betyder meget

Sønderjyske spiller fredag ude mod Randers, og efterfølgende gælder det en livsvigtig kamp mod Viborg, som er nyt hold på sidstepladsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx