Af Ritzau - 25/08-16 20:41

Leicester-boss: Vi er underdogs i gruppespilletLeicester-boss: Vi er underdogs i gruppespillet

Ifølge Claudio Ranieri er både Porto, Club Brugge og FC København favoritter foran Leicester i gruppe G i CL.

storybild

Leicesters manager, Claudio Ranieri, forudser svære kampe mod Porto, Brugge og FC København i Champions League. (Billede: Reuters/John Sibley)

Leicester og Kasper Schmeichel er engelsk mester, men i europæisk klubfodbold har den engelske klub ikke stor erfaring.

Derfor fralægger Leicesters manager, Claudio Ranieri, sig da også favoritværdigheden, når det går løs i Champions Leagues gruppe G mod Porto, Club Brugge og FC København.

- Det bliver ikke nemt mod et stort mesterhold som Porto, ja som dem alle. Jeg er nysgerrig efter at se, hvordan mit hold præsterer.

- Endnu engang er vi underdogs, og derfor må vi kæmpe med alt. Jeg vil se mine spillere kæmpe mod de bedste i Europa. Alle hold i turneringen vil kæmpe som mesterhold, og vi skal give 100 procent for at gøre vores fans stolte, siger Claudio Ranieri til Leicesters hjemmeside.

Her fremhæver man, at Porto har vundet den fornemste europæiske klubturnering to gange, at Club Brugge var i finalen i 1978, og at FC København tidligere har deltaget i gruppespillet i Champions League.

Leicester overraskede de fleste i den forgangne sæson, da klubben blev engelsk mester og kvalificerede sig til Champions League, mens Leicester i den nye sæson blot har skrabet et enkelt point sammen i de to første kampe i Premier League.

- Sæsonen i fjor var fantastisk, men vi ved, vi har tre svære udekampe. Til gengæld ved jeg, at vi kan levere noget specielt på vores eget stadion.

- Vores fans fortjener muligheden for at se deres hold i Europa mod hold som Porto, Club Brugge og FC København, som er fantastiske europæiske hold. Det bliver svært, men vi går ind i turneringen for at vinde kampe, og vi ønsker meget at gå videre til knockoutrunden, siger Ranieri blandt andet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx