Af Ritzau - 30/10-16 17:09

Sønderjyske-profil: Vi vandt en vigtig slåskampSønderjyske-profil: Vi vandt en vigtig slåskamp

Nicolaj Madsen glæder sig over Sønderjyskes sejr over Horsens, fordi de to hold er en del af det samme felt.

storybild

Sønderjyske og Nicolaj Madsen (nummer to fra venstre) vandt 2-0 hjemme over AC Horsens i Alka Superligaen søndag. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Det blev til en fortjent 2-0-sejr til Sønderjyske, da AC Horsens søndag var på besøg i en duel om pladsen i top-seks i Alka Superligaen.

Sønderjyskes Nicolaj Madsen vurderer, at det var en lige affære, som udviklede sig til en hård fight.

- Overordnet set vandt vi slåskampen. Det var to hold, som har deres dyder på lange bolde, i nærkampe og på andenbolde. Ud over alle duellerne, så var det egentlig en lige kamp.

- Men vi var lidt klogere i de to situationer, hvor vi scorede, siger Nicolaj Madsen.

De to hold lå inden kampen side om side med ét point til forskel, og derfor er Nicolaj Madsen godt tilfreds med de tre point, som sendte Sønderjyske i top-seks med 23 point.

- Det sætter os fint, hvis vi skal slutte højest oppe. Så det er vigtigt, at vi vinder over de hold, som ligger omkring os, siger midtbanespilleren.

Sønderjyske møder i næste runde FC København på udebane, og Nicolaj Madsen spår gode chancer i Telia Parken, selv om han ikke spiller på grund af karantæne.

- Jeg er selvfølgelig ked af, jeg skal sidde over i den kamp. Jeg vil gerne spille i Parken, men sådan er det.

- Det vigtigste fra i dag er, at vi formåede at samle andenbolde og vandt duellerne. Det kan vi tage med til næste kamp i Parken, men ud over det så ved vi også godt, at vi defensivt skal være endnu bedre mod FCK.

- Kan vi tage styrken i nærkampene og i situationerne ved andenbolde med, så får vi også chancer inde i Parken, siger Nicolaj Madsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx