06/09-13 09:51

Apoel-formand fyret efter mislykket Santin-handelApoel-formand fyret efter mislykket Santin-handel

Bestyrelsesformanden for Apoel Nicosia er blevet fyret efter at have handlet med FC København på egen hånd.

storybild

Bestyrelsesformanden for Apoel Nicosia er blevet fyret efter en mislykket César Santin-handel. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Det lignede en realitet, at FC Københavns brasilianske angriber César Santin ville skifte til den cypriotiske klub Apoel Nicosia, da transfervinduet gik på hæld.

Santin var således ikke en del af FC Københavns trup, der søndag fik oprejsning i Viborg, og det var forventet, at han havde optrådt for FCK for sidste gang. Men handlen gik i vasken.

Nu viser det sig, at bestyrelsesformanden for Apoel, Christoforos Potamitis, var skyld i forløbet, da han egenhændigt forsøgte at forhandle med FC København. Det oplyser den cypriotiske klub.

- Vores bestyrelsesformand handlede på egen hånd. Han kunne aldrig gennemføre en handel uden vores godkendelse, og derfor beklager vi, at FC København skulle blive en del af det her.

- Vi ønsker at opføre os professionelt med andre klubber, og vi har tidligere købt Ailton Almeida i København, så det er beklageligt, at de skulle indblandes, siger bestyrelsesformanden for ejerne, Fivos Erotokritou, til BT.

Forløbet er resulteret i, at Christoforos Potamitis er blevet fyret for sin ageren, mens César Santin kommer til at fortsætte karrieren i den danske mesterklub minimum frem til vinterens transfervindue.

I efterårssæsonen skal han konkurrere med Fanendo Adi, Marvin Pourié og Igor Vetokele om angrebspladserne i FC København.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx