Af - 08/01-15 09:40

Er det beviset? 15-årig talent skal til Real MadridEr det beviset? 15-årig talent skal til Real Madrid

Martin Ødegaard ligner en Real Madrid-spiller - det skulle dette billede være et bevis for.

storybild

Martin Ødegaard til fodbold i Madrid onsdag aften. (Billede: Daniel Ochoa de Olza)

Kig på ovenstående billede. Det er det 15-årige norske stortalent Martin Ødegaard, der onsdag aften er til fodbold i Madrid.

Sammen med sin far Hans Erik sad han i VIP-logen på Vicente Calderon. Inviteret af Real Madrid der spillede pokalkamp mod lokalrivalerne Atletico Madrid.

15-årig talent om landsholdsdebut: - Jeg er rørt
15-årig talent om landsholdsdebut: - Jeg er rørt

Og netop det faktum gør, at den spanske journalist AS-journalist Carlos Forjanes er sikker på, at den ombejlede teenager kommer til at spille i Real Madrid. Selv om han har været til prøvetræninger i en stribe europæiske topklubber.

- Ellers ville de ikke lade ham sidde på VIP-tribunen. Real Madrid er en ekstremt lukket klub over for medier og omverden. De lader sjældent folk overvære træningerne eller komme i kontakt med spillerne. At de lader Martin sidder dér foran 40.000 tilskuere … For mig er det klart: Kan skal spille for Real Madrid, siger Carlos Forjanes til den norske avis VG.

Martin Ødegaard forlod hurtigt Vicente Calderon efter kampen, og han gav ingen interviews. Til nogle medier.

Han er kun 15 år - nu er han på fodboldlandsholdet
Han er kun 15 år - nu er han på fodboldlandsholdet

Ifølge VG's oplysninger skal den unge Strømsgodset-spiller i dag træne sammen med Real Madrid-truppen, inden han igen rejser hjem til Norge.

Den norske teenager kunne i øvrigt se sine – måske – kommende holdkammerater tabe lokalopgøret med 0-2. Det er første af to ottendedelsfinaler. Der er returkamp i næste uge.

LÆS OGSÅ: Dansk succes-træner i Norge: - Sjovere end selv at score

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx