Af - 02/03-14 23:07

Duncan: Det var MIT mål!Duncan: Det var MIT mål!

Hvem scorede egentlig til 1-0 for FC Midtjylland i aftes? Morten 'Duncan' Rasmussen er i hvert fald ikke i tvivl.

storybild

(Billede: Polfoto)

FC Midtjyllands topscorer, Morten 'Duncan' Rasmussen står noteret for 10 mål i sæsonen – men selv mener han, at han har scoret en lille håndfuld ekstra: Blandt andet Erik Sviatchenkos mål til 1-0 mod FC København i aftes.

- Jamen, det er utroligt, at I ik' kan se det! Ved det første mål er det jo klart mig, der får den ind! udbrød den 29-årige FCM-angriber efter kampen i aftes, da en journalist stak til ham ved at nævne, at det da var pudsigt, at holdets topscorer ikke kom på tavlen på trods af de fem FCM-mål.

Cornelius: Udvisning var i orden
Cornelius: Udvisning var i orden

Det var Erik Sviatchenko, der blev noteret for træfferen til 1-0, og det kunne 'Duncan' altså ikke forstå, når det nu var ham, der burde have fået målet.

- Det kan alle jo se på langsom, jamen det er ikke engang sjovt!!! Det kan I da, sagde han og tilføjede, at det manglende mål langtfra er en enlig svale i denne sæson.

Morten Olsen udtager tre erstatninger
Morten Olsen udtager tre erstatninger

- Jeg tror, jeg har lavet fire mål nu, som er noteret som selvmål. Og hvis jeg så ikke får den, når jeg rammer bolden som den sidste, så kan jeg jo ligeså godt stoppe! Så selvfølgelig er det mit mål, forklarede han og viste, hvordan han havde bugseret Erik Sviatchenkos hovedstød i nettet med ryggen til mål.

- Du vil gerne noteres for den?
- Jeg VED at jeg skal noteres for den, for jeg rammer den, sagde han.

Inden fans af de konkurrerende Superligahold nu begynder at krydse fingre for, at FCM-truppen bryder sammen i interne stridigheder om, hvem der egentlig scorede målet til 1-0 i Parken i aftes, så skal det dog afsløres, at Morten 'Duncan' Rasmussen ikke for alvor er vred.

FCM's målhelt: Vi kunne have scoret mange flere mål
FCM's målhelt: Vi kunne have scoret mange flere mål

- Nej det er da fint nok, så længe den går ind.
- Så du er ikke rigtigt sur?
- Nejnej... så længe jeg får den første, så er jeg tilfreds.

LÆS OGSÅ: FCM fik gyldent håndtryk i Parken

LÆS OGSÅ: FC København-profil skadet under opvarmningen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx