Af - 02/03-14 16:53; Opdateret: 02/03-14 17:15

AaB misser førstepladsenAaB misser førstepladsen

Overraskende nok måtte topholdet AaB nøjes med 0-0 mod bundholdet FC Vestsjælland. Dermed går nordjyderne glip af førstepladsen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Sigtet var præcist indstillet på Superligaens førsteplads, men AaB snublede over bundholdet FC Vestsjælland. AaB og FC Vestsjælland spillede 0-0 i Aalborg, selv om nordjyderne flere gange var tæt på.

Efter nyt nederlag: Så horribel er OB's stime
Efter nyt nederlag: Så horribel er OB's stime

Det sluttede med en ren belejring af gæsternes mål, men trods behjertede forsøg fra AaB-spillerne, så ville bolden ikke ind.

- Vi kan ikke rigtigt komme gennem deres defensiv i dag. De står godt, og vi spiller ikke hurtigt nok, og vi var ikke farlige nok, når vi fik chancerne. Vi er ikke tilfredse nu, sagde han til Canal 8 efter kampen.

Auri fik point i debuten
Auri fik point i debuten

AaB sad på det meste af spillet og vandt overlegent alle relevante statistikker – bortset lige fra den allervigtigste: Den med målene.
Og som man passende kan sige det: Ingen mål, ingen sejr, ingen førsteplads.

Pyha, superliga: Profilerne blev ikke solgt
Pyha, superliga: Profilerne blev ikke solgt

Til gengæld kan AaB glæde sig over, at det ene point trods alt rykker en smule nærmere FC Midtjylland på førstepladsen, som dog kan lægge yderligere afstand senere søndag med point i topkampen i Parken mod FC København.

LÆS OGSÅ: Esbjerg-spiller: Utroligt vi ikke vinder

LÆS OGSÅ: Så mange minutter giver din superligaklub til egen avl

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx