Af - 18/01-16 11:09

FCK sælger Amartey til LeicesterFCK sælger Amartey til Leicester

FC København sælger midtbanespilleren Daniel Amartey til engelske Leicester. FCK forventer en positiv effekt på resultatet for 2016 på 34 millioner kroner, oplyser klubben.

storybild

(Billede: Polfoto)

FC København er en kæmpe profil fattigere, når forårssæsonen starter i Superligaen.

- F.C. København er nået til enighed med den engelske Premier League klub, Leicester City FC, om en transfer af den ghanesiske landsholdsspiller, Daniel Amartey, der skifter til England under forudsætning af, at enkelte forhold som forventet falder på plads mellem Amartey og Leicester City FC, skriver FCK på sin hjemmeside.

- Den her transfer er af en størrelse, hvor vi ikke kunne sige nej, fordi det samlet set er det bedste for F.C. København. Vi har været glade for at have Daniel hos os, men det er en del af vores strategi som klub og forretning, at vi vil udvikle spillere til et niveau, hvor de bliver så attraktive, at klubber i store ligaer vil købe dem for store summer, siger administrerende direktør i F.C. København, Anders Hørsholt om handlen, som er en af de absolut største i klubbens historie.

- Det er en handel, vi kan være stolte af, siger han.

Daniel Amartey fik 63 kampe for F.C. København, og alle i klubben ønsker at takke for hans indsats og ønsker ham held og lykke i Leicester.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx