Af - 01/07-14 08:12; Opdateret: 01/07-14 08:35

Officielt: Laudrup bliver træner i MellemøstenOfficielt: Laudrup bliver træner i Mellemøsten

Michael Laudrup har underskrevet en aftale med Qatar-klubben Lekhwiya, hvor den danske træne skal lede holdet fra dags dato.

storybild

Michael Laudrup kan nu også skrive cheftræner i Qatar på sin CV. (Billede: Polfoto)

Så blev det officielt: Michael Laudrup skal fortsætte sin trænerkarriere i den Qatar-baserede klub Lekhwiya SC. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Qatar-klub: Laudrup er 70 procents sikker hos os
Qatar-klub: Laudrup er 70 procents sikker hos os

Laudrup rejste til Qatar i går, og i dag starter han i jobbet som cheftræner i den hovedrige sheikh-støttede klub, der ligger i Doha. Kontrakten er underskrevet og på plads.

- Jeg går nu ind i min sidste fase som træner. Men om Lekhwiya bliver min sidste eller måske næstsidste klub, kan jeg ikke sige. Og jeg ved heller ikke, om fasen kommer til at strække sig over to, tre eller fire år. Det svar blæser i vinden, siger Michael Laudrup til Politiken.

Det er uklart, hvor lang kontrakten er, men ifølge avisen ønskede Laudrup et enkelt år, mens klubben ville have papir på to år.

Medie: Laudrup har skrevet under med klub i Qatar
Medie: Laudrup har skrevet under med klub i Qatar

Og Laudrup bliver ikke eneste dansker i klubben. Han tager således den mangeårige Superliga-målmand Karim Zaza med sig som målmandstræner.

Laudrup erstatter belgieren Eric Gerets, der på trods af at blive mester med Lekhwiya blev fyret - angiveligt fordi, det hverken blev til succes i den nationale pokalturnering eller i den asiatiske Champions League.

Her er Brian Laudrups kommende tv-job
Her er Brian Laudrups kommende tv-job

Efter Brøndby, Getafe, Spartak Moskva, Mallorca og Swansea bliver jobbet i Qatar Laudrups sjette af slagsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx