Af - 13/01-15 09:52

Uforsvarligt: Derfor døde Bendters holdkammeratUforsvarligt: Derfor døde Bendters holdkammerat

Politiet er kommet længere med undersøgelserne af Junior Malandas dødsfald.

Bildstrecke im Grossformat »

En massiv overtrædelse af fartgrænsen.

Det ligger sandsynligvis bag det tragiske dødsfald, hvor den 20-årige Wolfsburg-spiller Junior Malanda i lørdags omkom i en trafikulykke.

Ifølge belgiske Het Nieuwsblad mener politiet, at føreren af bilen, Anthony D’Alberto, skulle have kørt op mod 150 km/t, da bilen kørte af vejen. På den pågældende strækning er det kun tilladt at køre 80 km/t.

Her blev Junior Malanda slynget ud af bilen og døde øjeblikkeligt. Forlydender om, at den unge belgiske fodboldspiller skulle ikke skulle have taget sikkerhedsselen på, skulle også være bekræftet af det tyske politi.

Umiddelbart efter ulykken gik der rygter om, at Anthony D’Alberto ikke skulle være i besiddelse af et kørerkort. Men det skulle ikke være sandt.

Til gengæld undersøger politiet stadig, om bilens fart undervejs skulle have været helt oppe på 200 km/t.

Den tyske fodboldverden har været i sorg efter dødsulykken i lørdags. Også den danske Wolfburg-spiller, Nicklas Bendtner, har mindedes sin holdkammerat:

'Ikke bare en god fodboldspiller, men også en stor person. Mine tanker og bønner vil altid være dig og din familie, min bror. Din venlige sjæl var sjælden og speciel. Du vil altid blive husket,' skriver danskeren på Instagram.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx