Af - 01/06-15 07:19

Nøddesbo efter CL-triumf: Så mange følelserNøddesbo efter CL-triumf: Så mange følelser

Så vandt den danske stregspiller og FC Barcelona endelig Champions League igen

storybild

Jesper Nøddesbo, med fuldskæg yderst til venstre, jubler med holdkammeraterne over at have vundet Champions League. (Billede: Polfoto/AP)

Jesper Nøddesbo førte an. Tog fat i sin trøje med knyttede næver. Inde bag fuldskægget gemte sig et sammenbidt smil. Inden han gemte hele hovedet inde bag de blå og bordeaux-røde striber.

Må vi præsentere: En dansk Champions League-vinder i færd med at forstå sin præstation.

Nøddesbo vinder Champions League
Nøddesbo vinder Champions League

For sådan så den 34-årige stregspiller ud, da han i går aftes gik hen for at lade sig hylde i en storm af konfetti og champagne.

- Det var imponerende. Der var så mange følelser, der løb igennem mig, og jeg tror ikke folk forstår, hvor meget det betyder for os, for fans, for klubben, sagde Jesper Nøddesbo efter kampen til EHF.

I minutter forinden var ungarske Vezsprem blevet besejret i slutkampen ved Final 4 med 28-23 Kölns Lanxess Arena. Jesper Nøddesbo lavede tre mål, heraf to til allersidst. Foruden en stort slid i forsvaret.

Det var danskerens anden Champions League-titel med den catalanske klub (første gang var i 2011). Ind i mellem har han og holdkammeraterne haft nogle snævre Final 4-nederlag i både finaler og semifinaler.

- Vi har haft nogle hårde nederlag, og det gør det her så meget større. Vi var så koncentrerede i de to kampe, og det bar os igennem, sagde Jesper Nøddesbo.
Det er niende gang, at FC Barcelona vinder turneringen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx