Af Ritzau - 03/02-16 07:25; Opdateret: 03/02-16 09:45

TV: Leicester'lige klø til Liverpool - se Vardys vanvittigt smukke scoringTV: Leicester'lige klø til Liverpool - se Vardys vanvittigt smukke scoring

Leicester er tilbage i form, siger manager Ranieri. De fører fortsat Premier League efter sejren over Liverpool. Se målene her.

Jamie Vardy og Leicester bomber løs på Liverpool. En 2-0-sejr blev det til. Se højdepunkterne her.

Claudio Ranieri er stolt af sit Leicester-hold, som han mener har genfundet formen på det helt rigtige tidspunkt.

- Jeg har set mine spillere være friskere til træning. Efter jul tog vi et formdyk, men nu ser vi bedre ud igen, siger Ranieri ifølge nyhedsbureauet AFP.

Efter en flot sejr på 2-0 over Liverpool tirsdag tager Ranieris sensationshold til Manchester lørdag, hvor de skal op mod Manchester City. De himmelblå fra City indtager Premier Leagues andenplads.

Van Gaal efter 3-0: Tidlige mål gør det meget nemmere
Van Gaal efter 3-0: Tidlige mål gør det meget nemmere

Den italienske manager ser nu frem til weekendens kamp.

- Jeg er meget spændt på kampen lørdag, fordi vi skal løbe, løbe og løbe. Det bliver en hård kamp, men det var vigtigt at få en god start på måneden.

- Før eller siden kommer vi til at tabe igen, men det er ikke vigtigt. Det vigtige er, hvordan vi kommer til at tabe. Hvis vi kæmper og taber til et bedre hold, så er det bare sådan, siger Ranieri.

Manchester United får tiltrængt succes med stor sejr
Manchester United får tiltrængt succes med stor sejr

Topscorer Jamie Vardy sørgede med to mål i anden halvleg for, at Leicester bevarer forspringet på tre point ned til Manchester City.

- Det er kun kort tid siden, han begyndte at træne med efter sin lyskenskade. Nu er han tilbage, og han løber meget og scorer mål. Han er en ny Vardy, siger Ranieri.

Kasper Schmeichel stod som vanligt hele kampen i målet for Leicester, der topper Premier League med 50 point for 24 kampe.

Evertons manager forsvarer udskældt forsvarstalent
Evertons manager forsvarer udskældt forsvarstalent

Manchester City og Arsenal er Leicesters næste modstandere i Premier League.

City er nummer to i Premier League med 47 point. Arsenal er på en fjerdeplads med 45 point.

Hvis Kasper Schmeichels klub kommer helskindet igennem begge udekampe, kan et sensationelt mesterskab til Leicester så småt være under opsejling.


Arsenal var også i kamp i går. Se dem smide point her mod Southampton:Det var et længe ventet veloplagt Manchester United-hold, som startede 3-0-målfesten mod Stoke allerede i 1. halveg.TV-klippene er bragt i samarbejde med Discovery Networks.


LÆS OGSÅ: Engelske bundklubber står bag de største januar-køb

LÆS OGSÅ: Schmeichel: Pause kan blive vores fordel mod Liverpool

LÆS OGSÅ: Derfor kan Leicesters eventyr fortsætte - trods svære kampe

LÆS OGSÅ: Transfer-rus udstikker rammerne for Guardiola

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx