Af Jakob Melgaard - 14/09-16 22:50

FCK-målhelt: - Jeg synes sgu vi spiller godt!FCK-målhelt: - Jeg synes sgu vi spiller godt!

Andreas Cornelius sikrede FCK et helt fantastisk resultat i Champions League. Han følte endda det kunne være blevet til en sejr.

storybild

epa05539869 FC Copenhagen's Andreas Cornelius celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League group stage soccer match between FC Porto and FC Copenhagen at the Dragao stadium, in Porto, Portugal, 14 September 2016. EPA/JOSE COELHO (Billede: Scanpix/Jose Coelho)

Han var godt nok en smule heldig med sin udligning til 1-1, men FC Københavns målhelt, Andreas Cornelius, var ikke til at skyde igennem efter kampen. Med et glimt i øjet afviste han at det var et sensationelt resultat at hente point på udebane med en mand i undertal i Champions League.

- Nej, det havde været sensation, hvis vi havde vundet, grinte han til 3+.

Cornelius-mål sikrer FCK remis i Porto trods undertal
Cornelius-mål sikrer FCK remis i Porto trods undertal

- Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp indtil vi får det røde kort. Indtil da er det rimeligt lige, og det kan gå begge veje. Jeg synes sgu, vi spiller godt, siger han.

Det danske mål var en skønsom blanding af held og dygtighed. Og Andreas Cornelius kunne selv le af det.

- Jeg tager den ned med brystet, så kommer den hurtigt tilbage og ligger til hovedet, og så header jeg til den. Jeg er åbenbart skarpere med hovedet end med fødderne, sagde han.

LÆS OGSÅ: Schmeichel og co. åbner med nem sejr i FCK's CL-gruppe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx