Islandsk stjerne: Mikkel Hansen? Han er dårligIslandsk stjerne: Mikkel Hansen? Han er dårlig

Islandske Snorri Gudjonsson har startet den verbale krig mellem Island og Danmark ved at smide en lille munter sviner af sted mod sin tidligere holdkammerat Mikkel Hansen.

storybild

(Billede: Polfoto)

De kender hinanden fra tiden i den tidligere danske storklub AG København, Mikkel Hansen og Snorri Gudjonsson, og nu åbner islændingen en venskabelig lille ordkrig før det interne møde mellem Danmark og Island på onsdag.

- Mikkel Hansen? Han er en dårlig spiller, jeg kan ikke lide ham. Vi holder fokus på de andre, siger Snorri Gudjonsson med et smil på læben til mx.dk.

SÅDAN! Danmark er på guldkurs ved EM
SÅDAN! Danmark er på guldkurs ved EM

Danmark og Island møder hinanden onsdag, og Snorri Gudjonsson mener faktisk i ramme alvor ikke, at det er Mikkel Hansen, der skal holdes øje med.

- Vi skal have skudt hul på Landin, som er en af verdens bedste målmænd, hvis ikke den bedste. Og så skal vi nok også håbe på, at Danmark har lidt en off-day, siger Snorri Gudjonsson.

Landin med 100 landskampe: Her er mine største minder
Landin med 100 landskampe: Her er mine største minder

Også Mikkel Hansens holdkammerat i Paris, ungarske Gabor Csaszar, har noget at sige om Mikkel Hansen, som han mener har en anden rolle på landsholdet.

- Vi spiller sammen, jeg ser ham hver dag, og han er anderledes her på landsholdet. Jeg er glad for at se det, og jeg ønsker ham det bedste, lød det en anelse kryptisk fra Gabor Csaszar, der dog kun har respekt for danskeren.

Mogensen var bedre end Mikkel... synes han
Mogensen var bedre end Mikkel... synes han

- Landsholdet spiller med en anden stil og med anderledes spillere omkring ham. Det er godt at se, at han spiller så godt, siger Csaszar.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Rystet Wozniacki: Publikum ønskede...
bt.dk
Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx