05/11-17 19:42; Opdateret: 06/11-17 08:18

AGF-træner spekulerer ikke på mesterskabsslutspilAGF-træner spekulerer ikke på mesterskabsslutspil

Top-6 er slet ikke i tankerne hos David Nielsen, der har tabt sine første fire kampe som AGF-træner.

storybild

Randers. David Nielsen tabte søndag eftermiddag sin fjerde kamp i træk som træner for AGF, da mandskabet tabte 0-1 på udebane til rivalerne fra Randers i Alka Superligaen.

David Nielsen udtalte, da han blev ansat, at han skulle i top-6 med AGF for at være lykkedes som træner i denne sæson.

Efter at de første fire kampe har kastet nul point af sig, har piben dog fået en anden lyd.

- For mig er det så simpelt, at jeg lige nu ikke tænker på top-6. Vi skal først og fremmest sørge for at vinde, siger David Nielsen.

- Jeg kommer selvfølgelig til at jagte top-6, indtil det er matematisk umuligt, men det er ikke mit fokus lige nu efter fire nederlag.

I søndagens opgør mod Randers fik AGF et rødt kort efter en times spil og scorede derefter et selvmål. David Nielsen kunne efter kampen se positive tendenser i spillet, men ærgrede sig over, at holdet gav en hjælpende hånd til Randers.

- Lige for tiden finder vi hele tiden måder at tabe kampe på, og det er unødvendigt. Vi skal jo ikke hjælpe modstanderen med at slå os. Det har vi gjort, og det er for åndssvagt og frustrerende, siger David Nielsen.

- Vi var det bedste hold, da vi var lige mange på banen. Det røde kort ændrede kampen, for Daniel A. Pedersen spillede fremragende, så det ærgrer mig, at det lige var ham, der blev smidt ud.

Daniel A. Pedersen var også efter kampen skuffet over at have svigtet sine holdkammerater.

- Vi var det bedste hold, så jeg er utrolig ked af, at min udvisning blev så dyr for holdet. Det er mit første røde kort i karrieren, og jeg har tænkt mig at undskylde over for gutterne i morgen, siger han.

De næste to uger byder på pause i Superligaen, da der er landskampe. Her skal AGF bruge tiden på at finde motivationen og energien til at vende skuden.

- Vi skal sørge for, at spillerne får lidt fri og får lidt energi igen. Det er hårdt, når man konstant taber, så der skal lades op, siger David Nielsen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx