Af Ritzau - 22/04-17 12:00

Chelseas forsvar halter inden pokalsemifinaleChelseas forsvar halter inden pokalsemifinale

Gary Cahill er under behandling for nyresten og går glip af FA Cup-semifinalen mod Tottenham.

storybild

Gary Cahill er under behandling for nyresten. (Billede: Reuters/Phil Noble)

Med en aktuel førsteplads i Premier League og en plads i FA Cuppens semifinale har det indtil nu været en glimrende sæson for Chelsea.

Men London-klubben har på det seneste vist små svaghedstegn, og der er dårligt nyt inden lørdagens FA Cup-semifinale mod Tottenham.

Den engelske landsholdsforsvarer Gary Cahill er nemlig plaget af nyresten og kommer ikke med i kampen om billetten til den prestigefyldte slutkamp.

- Det er meget svært. Dette er ikke en heldig periode for os, siger Chelsea-manager Antonio Conte ifølge nyhedsbureauet AFP.

Italieneren antydede på fredagens pressemøde, at han vil give chancen til Nathan Aké. Han blev i vinterens transfervindue hentet tilbage fra en låneaftale med Bournemouth, men har ikke fået meget spilletid siden.

- Aké har i hele perioden haft en fantastisk indstilling. Han arbejder meget hårdt. Glem ikke, at han spillede alle kampe for Bournemouth, og han ønskede at komme tilbage og hjælpe os med at vinde titlen.

- Han er en god spiller, der fortjener denne mulighed. Jeg stoler på ham, siger Antonio Conte til The Guardian.

Det er endnu uklart, hvor længe Cahill må sidde ude. Conte kalder dog hans tilstand "ikke alvorlig" og kan håbe, at den erfarne stopper er frisk igen snart.

Sygdommen kommer nemlig på et kritisk tidspunkt, hvor Chelsea har tabt to af de seneste fire Premier League-kampe. Forspringet til Tottenham er reduceret til fire point før de sidste seks kampe.

Inden de to topklubber fortsætter duellen om den engelske titel, gælder det altså FA Cup-semifinalen lørdag aften. Kampen begynder 18.15.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu tager Kong Vinter for alvor fat:...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Se det søde billede: Tidligere...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx