19/04-18 23:58

Brøndby-træner: FC Midtjylland var bedst på dagenBrøndby-træner: FC Midtjylland var bedst på dagen

Brøndbys mentalitet blev afgørende for det flotte comeback i 3-2-sejren over FCM, mener Alexander Zorniger.

storybild

Herning. Brøndby tog efter et fremragende comeback et stort skridt mod det danske mesterskab, da guldrivalerne fra FC Midtjylland torsdag blev slået i Herning med 3-2 i Alka Superligaen.

Brøndby-træner Alexander Zorniger var glad for sejren, men han mente, at FCM var bedst på dagen.

- Vi havde det svært specielt i forsvaret, og resultatet må være svært at acceptere for FC Midtjylland, da de var det bedste hold på dagen, siger Brøndby-træneren.

Spillernes mentalitet var det, som blev afgørende, mener Zorniger.

- Der er mange ting, som man kan træne, men at vinde efter at have været bagud med 0-2 mod titelkonkurrenten er imponerende, siger han.

Et tema inden kampen var FCM's dødbolde, som Brøndby var meget opmærksomme på, og Zorniger så en svaghed i midtjydernes styrke.

- FCM er gennem sæsonen blevet scoret imod på dødbolde, så vi vidste, at det var en af deres styrker, men også at det var en af deres svagheder i defensiven, siger Zorniger.

Forsvarsspilleren Benedickt Röcker mener også, at Brøndby-truppen rent mentalt er overbevist om, at de kan vinde mod alle.

- Vi ved, at vi bare skal fortsætte, da vi ved, hvad vi er i stand til. Alle tror på det, og vi så i denne kamp, hvad det kan gøre, siger Röcker.

Brøndby-keeper Frederik Rønnow er enig med sin træner og holdkammerat i, at det er vindermentaliteten, der er afgørende.

- Det var vigtigt, at vi scorede til 2-1 tidligt. Det gav os troen, og vi mindede os selv om, hvad vi har præsteret, og det gav en god energi.

- Der er en kæmpe tro på tingene. Når vi rammer vores topniveau, så kan vi slå alle, og det har skabt en fantastisk tro, siger Rønnow.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læserne om Støjbergs...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx