Af Ritzau - 01/05-16 10:30

Fan-protester preller af på Arsène WengerFan-protester preller af på Arsène Wenger

Wenger forstår fansenes skuffelse over ikke at være en del af guldkampen, men protesterne bekymrer ham ikke.

storybild

Ikke alle Arsenals fans bakker op om Arsène Wengers lederskab. (Billede: AP/John Walton)

Arsenals manager gennem de sidste 20 år, Arsène Wenger, føler, at han har opbakning fra størstedelen af klubbens fans, selv om flere af dem benyttede lørdagens hjemmekamp mod Norwich til at illustrere sin utilfredshed med franskmanden.

I protest mod Wenger og klubbens 12 års titeltørke fremviste mange hundrede fans i det 12. spilleminut et væld af bannere med teksten "Time for change". Andre fans begyndte dog at synge slagsange til fordel for Wenger samtidig.

- Der var en underlig atmosfære, og det må vi leve med. Nogle af fansene protesterede, men størstedelen gjorde ikke og stod i stedet bag holdet og viste, at de var tilfredse med, hvad vi har præsteret indtil videre.

- Jeg hørte godt publikums sange, men jeg fokuserede på kampen, for mit job er at vinde fodboldkampe, siger Wenger.

Han forstår dog godt, at forventningerne til Arsenal i denne sæson har været højere, eftersom vanlige tophold som Chelsea, Manchester United og Manchester City ikke har ramt niveauet fra sidste sæson.

- Grunden til, at nogle er utilfredse, er lidt speciel. I lang tid var vi en position, hvor vores fans troede, at vi kunne vinde ligaen. Det gør vi ikke, og derfor er de mere skuffede end kærlige, siger Wenger.

Arsenal vandt trods protesterne 1-0 over Norwich og ligger nummer tre i Premier League, men kan blive overhalet af Manchester City søndag aften.

Arsène Wenger er aldrig sluttet dårligere end nummer fire i Premier League, og Arsenal har været i Champions League hvert år siden 1998.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx