Af Ritzau - 08/09-16 08:43

Super Bowl-mester forgylder stjernereceiver i ny aftaleSuper Bowl-mester forgylder stjernereceiver i ny aftale

Widereceiver Emmanuel Sanders har underskrevet en treårig kontrakt med NFL-holdet Denver Broncos.

storybild

Denver Broncos og Emmanuel Sanders (tv.) er blevet enige om en treårig kontrakt med masser af cifre på lønchecken. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Justin Edmonds)

Natten mellem torsdag og fredag dansk tid åbner NFL-sæsonen med et brag, når Super Bowl-taberne Carolina Panthers jagter revanche mod Super Bowl-vinderne Denver Broncos.

Sidstnævnte burde have en meget glad og motiveret widereceiver med til kampen. Emmanuel Sanders forlængede natten til torsdag sin aftale med Denver, og det gav et lønhop op blandt de tunge drenge på samme position i ligaen.

29-årige Sanders står til at tjene op til 33 millioner dollar (219 millioner kroner) i den treårige aftale, hvoraf de 27 millioner dollar (179 millioner kroner) er garanteret. Det skriver nfl.com.

Det giver en gennemsnitlig årsløn i perioden på 9-11 millioner dollar og placerer Emmanuel Sanders omkring top-fem blandt de højest lønnede receivere bedømt på lønningerne i 2016.

Holdkammeraten Demaryius Thomas tjener dog stadig lidt mere med en årsløn i 2016 på omkring 13 million dollar som ligaens næstbedst lønnede receiver. Chicago Bears' Alshon Jeffery topper listen med 14,6 millioner dollar.

Emmanuel Sanders greb i sidste sæson 76 bolde for 1135 yards. Det rakte til en 15.-plads på listen over flest yards blandt ligaens receivere.

Også et andet stort navn i NFL har fået fremtiden på plads.

Den tidligere Super Bowl-vindende quarterback Drew Brees har underskrevet en femårig forlængelse med New Orleans Saints.

Den 37-årige veteran har ifølge AFP fået indføjet en klausul om, at han ikke må trades til en anden klub. De to første år af kontrakten står Brees til at tjene minimum 44,2 millioner dollar (293 millioner kroner), melder amerikanske medier.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx