Af - 02/03-14 17:46

Nasris triumf – endelig vandt han pokal på WembleyNasris triumf – endelig vandt han pokal på Wembley

Efter to mislykkede forsøg for to forskellige klubber vandt Samir Nasri endelig et trofæ på Wembley, hvor han scorede i Citys 3-1-sejr over Sunderland.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Først vandt Birmingham ligacup-finalen over Samir Nasris Arsenal-hold i 2011, så vandt Wigan FA Cup-finalen over franskmandens Manchester City sidste år, men så... i går var det Nasri, der vandt og sikrede sig et trofæ.

City brød Wembley-forbandelse og vandt trofæ
City brød Wembley-forbandelse og vandt trofæ

I starten af anden halvleg var han selv manden bag Citys føringsmål til 2-1, efter de fleste City-fans nok var noget nervøse for en gentagelse af nederlaget sidste år.

- Så meget glæde, så meget stolthed også. Jeg tabte de to finaler, jeg før har spillet her. I dag var en virkelig vigtig sejr, sage Samir Nasri til BBC efter kampen.

Fabio Borini udnyttede sløjt City-forsvarsspil i 10. minut og bragte Sunderland foran. Men en Yaya Touré-perle efterfulgt af Samir Nasris kyniske afslutning på et fladt indlæg satte tingene på plads. Jesus Navas cementerede med få minutter igen.

- Det er det bedste ved det hele, sagde Sunderland-manager Gustavo Poyet.

- For at slå os var de nødt til at score to klassemål. Jeg hader at tabe, men jeg er stolt af spillerne, sagde han.

Kritiseret Chelsea-angriber: Jeg kan score til jeg er 50
Kritiseret Chelsea-angriber: Jeg kan score til jeg er 50

Samir Nasri kunne ikke få armene ned.

- Vi ønsker at vinde alt. Vi kommer til at kæmpe med i ligaen, i FA Cup, og vi vil prøve at gøre noget i Champions League. Jeg håber, at det giver selvtillid, og vi kæmper til enden, sagde Nasri.

Hans manager Pellegrini vandt sin første titel i første hug.

- Jeg er meget glad. Holdet fortjener denne titel, fordi vi spillede godt gennem hele turneringen og scorede en masse mål. Det er vigtigt for os alle, sagde Manuel Pellegrini.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx