Af Josua Ekberg - 26/07-15 14:16

Utilpasset stjerne på vej væk fra Manchester UnitedUtilpasset stjerne på vej væk fra Manchester United

Angriberen Angel Di Maria ser ud til at forlade Manchester United efter kun et år. PSG ligner Marias nye klub.

storybild

Argentinske Angel Dí Maria er tilsyneladende på vej væk fra Manchester United. (Billede: Polfoto)

Indikationerne tårner sig op og giver et tydeligt signal om, at Manchester Uniteds lidt utilpassede angrebsstjerne Angel Di Maria er på vej til Paris Saint-Germain.

Det skriver blandt andet nyhedsbureauet AFP, efter at det søndag kom frem, at han havde misset sit fly til Manchester Uniteds sæsonforberedelser i USA.

LÆS OGSÅ: Messi-massakre: Kæmpesejr i semifinale

- Jeg har hørt, at han ikke kom med flyet. Andet ved jeg ikke, siger Uniteds manager Louis van Gaal i forbindelse med testkampen mod FC Barcelona, som United vandt 3-1 i Californien.

Lidt mere talende er Paris Saint-Germains cheftræner Laurent Blanc, som i Charlotte tabte til Chelsea efter straffesparkskonkurrence.

- Det er en meget langtrukken affære. To store klubber taler sammen. Lad os lige nu bare vente. Så vil vi se, hvad det ender med i løbet af meget kort tid, siger Laurent Blanc.

LÆS OGSÅ: United-helt: - I skal hylde en anden

- Lige nu ved jeg, at det er planen, at Di Maria skal spille for Manchester United mod Paris Saint-Germain på onsdag.

- Sådan er det lige nu. Jeg gentager, at rygterne siger, at denne spiller med stor sandsynlighed snart kommer til PSG. Men lige nu er intet officielt, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Sprudlende Di Maria giver United hjemmesejr

Angel Di Maria kom til Manchester United fra Real Madrid sidste sommer, men er slet ikke faldet til, og den franske avis L'Equipe skriver søndag, at en aftale om, at argentineren skal til PSG, stort set er på plads.

Ifølge avisen kan det dreje sig om få dage eller sågar timer, før Di Maria kan slutte sig til det franske mesterholds trup på træningslejren i New Jersey.

LÆS OGSÅ: United og Bayern enige om Schweinsteiger-transfer

LÆS OGSÅ: Fenerbahce bekræfter flirteri med United-stjerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx