Af Ritzau - 17/10-16 15:54; Opdateret: 17/10-16 16:20

Leicester-boss kræver toppræstation for at slå FCKLeicester-boss kræver toppræstation for at slå FCK

Claudio Ranieri sammenligner FC Københavns spillere med soldater før tirsdagens opgør i Champions League.

storybild

Leicester-manager Claudio Ranieri havde taget Kasper Schmeichel med sig til tirsdagens pressemøde før tirsdagens opgør mod FC København. (Billede: Scanpix/Justin Tallis)

Leicesters spillere skal levere sæsonens bedste præstation, når det engelske mesterhold tirsdag aften på hjemmebane tager imod FC København i Champions League.

Sådan lyder kravet fra manager Claudio Ranieri før tirsdagens topopgør i gruppe G.

Den italienske succestræner er forhippet på, at Leicester i de to kommende dueller mod FCK skal sikre sig en plads til forårets knockout-kampe.

- Det bliver en hård kamp. FCK er et godt organiseret hold. Det er soldater, der er i god form. De er solide, fysisk stærke og gode i luften.

- Vi skal levere den bedste præstation i den her sæson. Det er meget vigtigt, at vi får de tre point, og den næste kamp i København er også vigtig for os. Det handler om vores fremtid, siger Ranieri på et pressemøde.

- Vi skal spille med passion og hjerte, og vi skal få vores fans med os. Der bliver kamp lige til det sidste, vurderer han.

Leicester har vundet holdets to første gruppekampe i Champions League over Club Brugge og FC Porto.

Med en sejr tirsdag aften bliver englænderne næsten umulige at skubbe væk fra en af de to pladser, der giver adgang til forårets knockout-kampe.

Gruppens nummer tre kan se frem til knald-eller-fald-kampe i Europa League.

- Den næste måned er Champions League vores prioritet. Vi vil i en knockout-fase, og sker det ikke i Champions League, er det godt at komme over i Europa League. Det er vigtigt for os at gå videre, siger Ranieri.

Leicester-manageren valgte i weekenden at spare flere profiler i et 0-3-nederlag i Premier League til Chelsea for at have dem klar til FCK-kampen.

Det engelske mesterhold har i øjeblikket gang i to forskellige sæsoner. Mens Leicester gør det godt i Champions League, så indtager Ranieris mandskab blot en 13.-plads i Premier League.

Claudio Ranieri mener nu ikke, at hans hold underpræsterer i den hjemlige liga.

- I sidste sæson gjorde mine spillere alle skøre. Hele verden holdt med os. Det var et eventyr.

- Det er normalt, at vi begynder sæsonerne lidt langsomt. Nu har vi også fået nye spillere ind, og modstanderne kender os, siger han.

Det engelske mesterhold topper gruppe G med seks point, mens FCK indtager andenpladsen med fire point.

Tirsdagens opgør i Leicester spilles klokken 20.45.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx